lorem ipsum

De unieke Thuisservice van Beter Horen

Als klant van Beter Horen mag u de beste hoorzorg verwachten. Ook als u zelf niet zo gemakkelijk naar de winkel kunt komen. In dat geval komt onze audicien gewoon naar u.

                                                                        

Service aan uw hoortoestel, zonder dat u de deur uit hoeft? Wij vinden dat iedereen recht heeft op de allerbeste hoorzorg. Speciaal voor mensen die niet zo mobiel zijn, heeft Beter Horen daarom de Thuisservice. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt. Ook dat is het voordeel van Beter Horen. Ontspannen in de eigen omgeving op een moment dat het uitkomt. Dat is wel zo prettig. Maar er is nog een groot voordeel.

Bij de hoortest en het afstellen van het hoortoestel houdt de audicien meteen rekening met de verschillende luistersituaties waar u dagelijks in uw woning mee te maken heeft. Beter horen blijft nu eenmaal persoonlijk maatwerk.

Wat zijn de kosten van de Thuisservice?

Als de klant lid is van een thuiszorgorganisatie waar Beter Horen mee samenwerkt, dan komt de audicien gratis langs. Anders rekenen we een vergoeding van € 30 per bezoek. Het is aan te raden om ook even te informeren bij de zorgverzekeraar. Sommige maatschappijen hebben aparte vergoedingen voor de aanschaf van een hoortoestel via de Thuisservice. 

Bel 0800 – 0200 159 voor een afspraak Lees meer

Amplifon vous accompagne

Prendre rendez-vous en ligne

Réserver

Tester son audition en ligne

Faire le test

Trouver le centre auditif le plus proche

Rechercher