Mindent a hallásról

A hallás egy rendkívül összetett folyamat. Az öt érzék közül az első, amely már a magzatban kifejlődik, és amely képessé teszi őt a külvilággal való kapcsolatra. Életünk során folyamatosan gyűjtünk információkat érzékszerveink segítségével. A látás, tapintás, szaglás és ízlelés mellett az egyik legfontosabb a hallási információ, ahol a fülnek kiemelkedő feladata van.
BŐVEBBEN

A hallásproblémákról

Felmérések szerint a lakosság tíz százalékának van valamilyen fokú halláscsökkenése. Rendkívül fontos, hogy a hallásvesztés tüneteinek észlelése esetén azonnal keressen fel egy hallásspecialista szakembert!
BŐVEBBEN

 

Hogyan segítsen szeretteinek?

Nem könnyű helyzet, amikor valamelyik szerettünk hallásproblémával küzd. Összegyűjtöttünk néhány ötletet arra, hogyan kezdje el a szeretett személlyel azt a beszélgetést, amely elindíthatja őt a jobb hallás felé vezető úton.
BŐVEBBEN

Mi történik egy hallásvizsgálaton?

Az Amplifon Hallásközpontokban ingyenesen vehet részt a hallásvizsgálaton, és előjegyzési rendszerünknek köszönhetően még várakoznia sem kell! Nézzük meg, hogy pontosan hogyan zajlik, mi történik a hallásvizsgálat során.
BŐVEBBEN

A hallókészülékekről

A hallókészülékek apró elektronikus eszközök, melyek felerősítik és érthetővé teszik a hangokat azok számára, akik valamilyen hallásproblémával küzdenek. Technikai fejlettségük és tudásuk szerint léteznek analóg és digitális jelfeldolgozású készülékek. A hallókészülékek megjelenési formája többféle lehet.
BŐVEBBEN