Ügyfeleink biztonsága érdekében minden hallásvizsgálatra érkezőnek maszkot adunk ajándékba.
 

Az előjegyzési rendszernek köszönhetően Ön elkerülheti a várakozást, illetve az érintkezést más ügyfelekkel.

 

Időpontot foglalok!

 

Jelen helyzetben minimálisra csökkentjük az érintkezések számát szeretteinkkel, otthon tartózkodunk, így óhatatlanul is előjön az elszigeteltség, a magány érzése.

Sokaknak ebben a helyzetben a jól megválasztott, hatékony hallókészülék segít abban, hogy napi szinten minőségi kommunikációt folytasson szeretteivel telefonon, vagy videóhívás segítségével.

Hallásközpontjaink újranyitásával azoknak szeretnénk segíteni, akik ilyenkor döbbennek rá, hogy nehézkes a kommunikáció hallókészülék nélkül. Üzleteinkben a legmagasabb szintű higiéniai előírások mellett várjuk Önöket.

Kérjük amennyiben mégis szeretne ellátogatni hallásközpontjaink egyikébe, telefonáljon oda előtte.

65 éven felüli ügyfeleinket megkérjük, hogy a hatályos kormányrendelettel összhangban, csak 9 és 12 óra között keressék fel hallásközpontjainkat.

Minden hallásközpontunkban egyszerre egy ügyfél tartózkodhat. Kérjük, amennyiben van már bent valaki, az üzlet bejárata előtt várakozzanak, egymástól két méter távolságot tartva.

Hallásközpontjainkban minden látogatás után fertőtlenítőszerrel takarítunk.

Audiológusaink és ügyfélkoordinátoraink maszkban és kesztyűben dolgoznak minden üzletünkben

Egyszerre csak egy ügyfelet engedünk be hallásközpontjainkba

Érkezéskor kézmosási lehetőséget biztosítunk

Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljünk a higiéniai előírások betartására. Amennyiben betegség tüneteit észleli, kérjük halassza el hallásközpontunk felkeresését.