Elemek és kiegészítők

A hallókészülékek többségénél gombelem biztosítja a megfelelő működést. Ahhoz, hogy a hallókészülék a lehető legjobb hallásélményt nyújtsa, fontos az elemek szakszerű és körültekintő használata. Vásárlásnál a hallásszakértő felhívja rá a figyelmet, hogy a készülék tökéletes működéséhez melyik és milyen típusú elemre van szükség. Bár sokféle gombelem létezik, fontos, hogy kizárólag az erre a célra gyártott, speciális hallókészülék elemet használjunk. Az Amplifon hallásközpontokban kiváló minőségű, speciálisan hallókészülékek számára kínált Amplifon-Rayovac hallókészülék elemek érhetők el.

 

Tisztítószerek és egyéb eszközök hallássérülteknek

A hallókészülék tisztántartása elengedhetetlen feltétele a megfelelő működésnek. Nem csupán a készüléket, annak tartozékait is érdemes rendszeres időközönként megtisztítani. Kínálatunkban elérhető áron juthat hozzá szárító kapszulához, tisztító kendőhöz vagy stickhez, illetve elektromos szárító és tisztító készülékhez.

 

Ha kiegészítő eszközöket szeretne, a legmodernebbeket találja meg nálunk: vezetékes- és mobiltelefonok, ébresztőórák, digitális fejhallgatók az érthető hétköznapokért.

Dry-Dome elektromos szárító és tisztító készülék

Biztosítja a nagyothalló készülék megfelelő szárítását.Leírás

A szárítást legalább heti rendszerességgel szükséges elvégezni, de magas páratartamú környezet esetén naponta ajánlott, így megőrizhető a hallókészülék akusztikai teljesítménye, megbízható marad.

VISSZA

Amplicomms BigTel 40plus

Kényelmes nagy gombos készülék extra gombokkal, halláskárosodottaknak is.Technológia

Hat programozható kiemelt fényképes választógombbal. Felerősített 40 dB-t is meghaladó beszélgetési hangerővel, 90 dB-t is meghaladó csengési hangerővel és extra fényjelzéssel a hívás biztosabb észrevehetőségének érdekében. Bármely típusú hallókészülékhez kompatibilis.

VISSZA

Amplicomms TCL 210 ébresztőóra

Ideális ébresztőóra hallásproblémával élők számára.Hatalmas fényes könnyen olvasható kijelzővel, hangos csörgéssel (80 decibelig állítható), választható hang- fény- és rezgő mód lehetőséggel. A helyiség hőmérsékletének mérését is tudja, 3 db AA (ceruza) elemmel működik, normál használ mellett az elemek élettartama 8-10 hónap.

VISSZA