image

Szinte láthatatlan hallókészülék

Miniatűr csúcstechnológia Önnek tervezve

Az Amplifon által forgalmazott hallókészülékek széles választékából az audiológus kollégáink az Ön számára leginkább megfelelő modellt segítenek kiválasztani a hallásvizsgálat során.
ÉRDEKEL

Miniatűr csúcstechnológia Önnek tervezve.

A kis méretű fülbe helyezhető hallókészülékek ennél a megoldásnál a hallójáratban helyezkednek el, így ez egy kívülről szinte láthatatlan eszköz. A készülékben a mikrofon és a hangszóró is teljesen a hallójáratban található.

Mielőtt bármilyen hallókészüléket választ, elengedhetetlen egy audiológus által végzett hallásvizsgálat annak a megállapítására, hogy alkalmas-e az ügyfél az adott hallókészülék viselésére.

A hallókészülék formáját meghatározza a hallójárat nagysága, formája és mélysége, illetve a készülék alkalmazhatóságát korlátozza a halláscsökkenés mértéke.

A legtöbb hallójárati hallókészülékünk több színben és formában érhető el, hogy Ön is megtalálhassa a hajszínéhez, bőrtónusához a legideálisabbat.

A képen látható Phonak Virto B Titanium 90 készülék társadalombiztosítás által nem támogatott termék. További részletek felől érdeklődjön hallásközpontunkban.

Előnyei:

1. Esztétikus, szinte észrevehetetlen elhelyezkedés a fülben
2. Kényelmes és diszkrét viselet
3. Hajszínhez, bőrtónushoz illeszkedő színek
Érdekel

Kiknek ajánljuk?

1. Azoknak, akik egyénileg legyártott, diszkrét készüléket keresnek
2. Enyhe, közepes és nagyfokú halláscsökkenéssel rendelkező ügyfeleinknek egyaránt megfelelő választás lehet
3. A készülék használatához elengedhetetlen, hogy az ügyfél ép hallójárattal rendelkezzen.
KIPRÓBÁLNÁM