Az oldal használatáról

Az Amplifon Magyarország Kft. tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. (Ptk.) és a személyes adatok védelméről és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. (Infotv.) törvényekben rögzített előírásokat.

Felhasználási feltételek

Az Amplifon honlapjának használatával Ön elfogadja az érvényben lévő honlaphasználati feltételeket.

Az Amplifon minden indokoltan elvárható óvintézkedést megtesz annak érdekében, hogy ez a honlap vírusmentes legyen, de a teljes vírusmentességet nem szavatolja. Ennek megfelelően az Amplifon nem tehető felelőssé és nem kötelezhető kártérítésre a jelen honlap felkeresése miatt elszenvedett számítógépes vírusfertőzésért. Az Amplifon az érvényben lévő adatvédelmi szabályzata értelmében kezeli az információkat.

A hallókészülékekre vonatkozó feltételek – Az árajánlatokra és a megrendelések elfogadására az alábbi feltételek és kedvezmények érvényesek, melyeken kívül az érintett személyek korlátozás és módosítás nélkül gyakorolhatják általános törvényi jogaikat is. A hallókészülék kifejezés a monaurális vagy a binaurális illesztésű készülékeket foglalja magába.

1. Hallási rehabilitációs konzultáció: Minden új hallókészülék illesztését rehabilitációs időszak követi. Az Amplifon által vállalt folyamatos utógondozás részeként ügyfeleinknek a hallókészülék illesztését követően további ingyenes személyes konzultációk lehetőségét biztosítjuk. Munkatársunk megvizsgálja az egyéni előrehaladás mértéket, és minden felmerülő probléma megoldásában segít. A konzultáció időpontját személyesen vagy az ügyféltámogatási iroda munkatársával telefonon lehet megbeszélni. (Telefonszám: ld. lejjebb)

2. Harminc napos pénzvisszafizetési garancia: Minden hallókészülékünkhöz 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Amennyiben nem elégedett a hallókészülékkel, jogában áll azt az illesztés időpontjától számított 30 napon belül az Amplifonnak visszaadni. Az Amplifon az összes érintett termék, egyebek között a hallókészülék(ek), a tartozékok és az elemek visszaszolgáltatását követően a hallókészülé(ek) teljes árát visszatéríti a vásárlónak. A vásárló költségét terhelik azok a termékek, amelyek sérültek, vagy az illesztés időpontjától számított 30 napon belül nem küldték őket vissza az Amplifonnak. A vásárló korlátozás nélkül jogosult a hallókészülék(ek) vételárának visszafizetését vagy megjavíttatását kérni, amennyiben az Amplifontól műszaki hibás hallókészüléket kapott.

További fontos tudnivalók – A fenti feltételekkel kapcsolatos leveleket a következő címre kell küldeni: Amplifon, Gateway House, Styal Road, Manchester M22 5WY. Tel.: 0161 209 7000. Kérjük, az ügyféltámogatási irodát keresse a fenti címen vagy telefonszámon bármely egyéb információval kapcsolatban is, beleértve a hallókészülék-elemek beszerzését, illetve a hallókészülék műszaki ellenőrzését vagy javítását.

Az Amplifon hallókészülék-ellátással foglalkozó szakemberei bejegyzett egészségügyi szakemberek, akikre a Health & Care Professions Council szabályozása érvényes.

* A törvényi jogokról részletesen a Consumer Direct-nél érdeklődhet. Telefonszám: 08454040506. Felelősségkizáró nyilatkozat – Az Amplifon az elvárható legnagyobb gondossággal állította össze a jelen honlapon elérhető információkat, azonban nem tehető felelőssé az esetleges pontatlanságok vagy hibák miatt bekövetkezett veszteségért, károkért vagy bármely kellemetlenségért. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, ha bármely aggálya merül az elérhető információk vonatkozásában.