image

Connectiviteit

Connectiviteit

Genieten van een verbeterd gehoor stopt niet bij een hoortoestel. Onze digitale hoortoestellen zijn uitgerust met draadloze technologie die een rechtstreekse verbinding maakt met accessoires en zelfs smartphones of tablets. Uw digitaal hoortoestel krijgt een nieuwe dimensie en u ervaart een hoger niveau op vlak van gebruiksgemak en -comfort. Zo blijft u altijd en overal in verbinding met de mensen en de wereld om u heen.

Digitale toepassingen

Wat dacht u van een applicatie die het geluid van uw favoriete TV-programma of muziek rechtstreeks doorgeeft aan uw hoortoestellen? Of een accessoire dat u aan een gesprekspartner kan geven waardoor u vooral hoort wat u wenst te horen, zelfs in luidruchtige omgevingen en tot op 20 meter afstand? Telefoongesprekken verlopen opnieuw vlot en handenvrij en u kan deelnemen zonder dat u iets van het gesprek hoeft te missen.

Discrete bediening van uw hoorapparaten

In combinatie met een afstandsbediening, een smartphone, een tablet of zelfs de smartwatch wijzigt u eenvoudig het volume van uw hoortoestellen of wisselt u van luisterprogramma zonder dat iemand er zelfs maar iets van merkt. Ook indien u moeite hebt met de bediening via het hoortoestel zelf is dit een zeer handige optie. Bepaal dus zelf wat u wilt horen, op elk moment van de dag.

Onze Bluetooth hoortoestellen

De laatste jaren, is de Bluetooth-technologie ook geïnstalleerd in hoortoestellen. De voordelen van Bluetooth hoortoestellen zijn enorm. Ontdek hier hoe ze uw leven kunnen vergemakkelijken.
Voordelen van de Bluetooth hoortoestellen

Ontdek het slimste hoortoestel ter wereld

Onze klant Gilbert getuigt over zijn nieuwste hoortoestel, de LiNX. De evolutie in hoortoesteltechnologie staat niet stil en biedt de hoortoesteldrager meer mogelijkheden dan ooit. Gilbert vertelt er u meer over.
Kom hem zelf eens testen in het hoorcentrum