image

5 jaar full service voor uw hoortoestellen

U, als klant, bent onze grootste zorg

Bij Amplifon hechten we heel veel belang aan de service die we onze klanten bieden. We maken er een erezaak van om u zo goed mogelijk bij te staan en u verder te helpen bij al uw vragen omtrent gehoor of gehoorproblemen. Uw tevredenheid vormt dagelijks onze grootste zorg.

We verkopen u niet gewoon hoortoestellen, maar bieden u een totaaloplossing aan. Controles, onderhoud, vervanging of herstelling van onderdelen,... Alles inbegrepen, gedurende 5 jaar!**

De deuren van onze hoorcentra staan altijd voor u open.

**2 jaar op ziekenfondsmodellen

5 jaar diensten op maat

We bieden interessante commerciële voordelen in functie van het type servicecontract. Als Amplifon-klant kan u rekenen op een basispakket van aantrekkelijke voordelen en diensten: 

  • 5 jaar onderhoud van uw hoortoestellen inclusief reiniging van uw hoortoestellen en vervanging van hoortoestelonderdelen die kunnen slijten, zoals buisjes, filters, enz.
  • Ongelimiteerde bijregelingen en een 6-maandelijkse uitgebreide controle.
  • Jaarlijkse hoortest
  • 5 jaar herstellingen (een batterijvakje dat niet meer sluit, een versleten microfoontje of volumeregelaar,...) inclusief vervangtoestel tijdens de volledige duur van de herstelling*

Voor meer info staan onze hoorspecialisten tot uw dienst in onze hoorcentra.

*2 jaar op ziekenfondsmodellen

Service packs

Bij Amplifon bieden we u een service op maat. U koopt niet enkel een hoortoestel, maar een heel pakket aan diensten en voordelen.
Lees verder