image

Telefoons voor slechthorenden

Een telefoon of gsm is vandaag onmisbaar om sociaal contact te houden. Maar wat als u moeite ondervindt om uw gesprekspartner aan de andere kant van de lijn goed te verstaan?

Met de accessoires van Amplifon is dat zo opgelost en voert u straks in alle comfort een klaar en duidelijk telefoongesprek. Thuis, op het werk of op reis. Ons assortiment versterkte telefoons biedt een brede waaier aan gebruiksvriendelijke oplossingen voor een zuiver en krachtig geluid, ongeacht het niveau van uw gehoorverlies.

Welke telefoonoplossingen zijn er?

Vaste telefoons 

De ideale oplossing waarmee u altijd bereikbaar bent en u zich thuis geen zorgen hoeft te maken over een slechte ontvangst  of lege batterijen. Onze speciale vaste telefoons zien eruit als de gewone, gekende telefoons, maar ze vangen uw gehoorverlies tijdens telefoongesprekken optimaal op.

 

Draadloze telefoons

U telefoneert in alle vrijheid zonder in te boeten aan geluidskwaliteit dankzij de draadloze telefoons. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zodat u steeds een oplossing vindt die voldoet aan uw eigen wensen en aan uw specifiek gehoorprobleem.

 

Combi-set

Deze oplossing biedt alle voordelen van draadloze en vaste telefoons door beide types telefoonoplossingen te combineren. De oproepen kunnen worden doorgeschakeld van het ene naar het andere toestel, zodat u vrij kan rondlopen wanneer u dat wenst. U kan kiezen voor een combinatie van vaste lijn met draagbaar maar ook voor een combinatie met enkel draagbare telefoons. U kan tot maximaal 5 toestellen in één combinatie samenvoegen.

 

 

Gsm voor senioren en slechthorenden 

Mensen zijn mobiel en om bereikbaar te blijven is een gsm vandaag quasi onmisbaar. Onze modellen combineren een uitstekende geluidssterkte met een groot gebruiksgemak. Ze bevatten bovendien een uiterst handige SOS-functie, voor mocht u ooit in de problemen komen. 

U draagt al hoortoestellen?

Geen probleem. De meeste telefoontoestellen kunnen namelijk worden verbonden met uw hoortoestellen.
Lees verder