Signia Ace

Signia Ace niet groter dan een aardnootje
Eén van de kleinste hoortoestellen in ons aanbod is de Signia Ace™. Dit mini hoorapparaat verdwijnt vrijwel onzichtbaar achter het oor voor ultieme discretie. Dit kleine toestel zorgt bovendien voor een ongelooflijke luisterervaring, waarbij u zich niet hoeft in te spannen.

 

Beter horen in alle discretie

Ace hoortoestellen zijn klein en hierdoor enorm discreet. Ace is voorzien van tal van functies, IP67-gecertificeerd en hierdoor bestand tegen vocht en stof voor meer betrouwbaarheid.
 

Genieten van het geluid van het leven.

Een drukke bar, een treinstation, een galmende museumhal, een winderig terras. Overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Zelfs voor mensen met een normaal gehoor is dit aan het einde van een lange dag al lastig. 
 
De nieuwe Ace vermindert deze inspanning. De technologie reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden en richt zich actief op de spreker voor u. U kunt relaxen en moeiteloos ieder woord verstaan. Met Ace kunt u zich concentreren op het gesprek, niet op het horen.

 

Gemaakt voor muziekliefhebbers.

Met Signia Ace geniet u volop van muziek, of u nu gaat om een life concert, naar muziek luistert via uw geluidsinstallatie of wanneer u zelf muziek maakt. Signia Ace biedt u een optimale en prachtige luisterervaring.  Het HD Music programma van Ace is vlot te bedienen via de drukknop of de touchControlApp op uw mobiel, zodat u kunt genieten van iedere noot.

 

Sterke eigenschappen

  • Kleinste en lichtste achter het oor hoortoestel in ons assortiment
  • Precieze en natuurlijke lokalisatie van de geluidsbron
  • Groot luistercomfort: richt zich automatische op uw gesprekspartner
  • Past zich ongemerkt aan uitdagende luistersituaties aan.
  • Breed gamma aan geluiden voor een optimale luisterervaring
  • Muziek beluisteren in de hoogste kwaliteit
  • Onopvallend of net flashy & hip: keuze uit 11 verschillende kleuren

Signia Ace is beschikbaar in 11 kleuren