image

Onzichtbare hoortoestellen

Het onzichtbare hoortoestel, een esthetische en technologische keuze!

onzichtbare hoorapparaten, uiterst discrete hoorapparatenZoals de naam al doet vermoeden, biedt een onzichtbaar hoortoestel u als gebruiker maximale discretie. We plaatsen het gehoorapparaat namelijk diep in de gehoorgang, zodat niemand zal opmerken dat u het draagt. Omdat we deze in-het-oor gehoorapparaten of "intra's" op maat van uw gehoorgang maken, geniet u bovendien van een optimaal draagcomfort. U ziet en voelt (zo goed als) niets, maar hoort toch uitstekend.

 
 

Eigenschappen onzichtbaar hoortoestel:

  • Optimale discretie
  • Hoog en natuurlijk draagcomfort
  • Gebruikt nog altijd de oorschelp voor het opvangen van geluiden
  • Past zich automatisch aan bij wijziging van uw directe omgeving
  • Minder last van windgeluiden, doordat het hoortoestel zich in het oor bevindt
  • Niet geschikt voor mensen die veel oorsmeer aanmaken 
  • Alleen geschikt voor mensen met licht of matig gehoorverlies en een niet-te-kleine gehoorgang

Uw voordeel bij Amplifon

Bij Amplifon kan u het onzichtbare hoortoestel gratis en vrijblijvend testen, ondanks dat we het apparaat op maat van uw gehoorgang maken.

Ontwikkeling hoortoestellen

De technologie van hoortoestellen ontwikkelt zich razendsnel. Neem bijvoorbeeld de eerste analoge apparaten die slechts geluiden opvingen om te versterken. Deze toestellen konden alleen maar lage en scherpe geluiden bijsturen. Sommige tonen werden te veel versterkt en andere geluiden juist helemaal niet. De huidige digitale generatie gehoorapparaten is veel kleiner, technisch verfijnder en beter aan te passen naar uw persoonlijke wensen. Zo kan uw hoortoestel perfect aansluiten bij uw huid- en haarkleur, koppelt u die eenvoudig aan moderne accessoires en kiest u een bijbehorende in-het-oor-luidspreker, afgesteld op uw levensstijl.

Onze mini hoortoestellen

Om te genieten van quasi onzichtbaarheid, is een eerste oplossing het intra hoortoestel. Een andere mogelijkheid is ook het mini-hoortoestel.
Ontdek onze mini hoortoestellen