De Amplifon ervaring

Bij Amplifon mag u in elke fase rekenen op een perfecte opvolging op maat door een expert, van de eerste hoortest, over de analyse van uw behoeften, tot de onbeperkte nazorg van uw hoortoestellen. Onze gekwalificeerde audiologen staan in voor een intensieve persoonlijke en deskundige begeleiding.
Waarom kiezen voor Amplifon ?

De Amplifon aanpak

Amplifon zorgt voor u! Ontdek hoe een bezoek bij een Amplifon hoorcentrum precies in zijn werk gaat. Van kennismaking tot dienst na verkoop, u kan steeds rekenen op een uitstekende service!
De Amplifon aanpak

Gehoorbescherming

Als u geregeld wordt blootgesteld aan harde geluiden, kan uw gehoor geleidelijk beschadigd raken zonder dat u het beseft. Als u zich dagelijks in hoge geluidsniveaus bevindt, doet u er goed aan de duur van de blootstelling zoveel mogelijk te beperken. De specialisten van Amplifon hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hoorbescherming. Ze bieden u dan ook hoogwaardig advies op maat en een ruim assortiment oplossingen voor gehoorbescherming.
Ontdek onze oplossingen

Onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet of zich realiseert dat u een hoortoestel draagt. U geniet van een optimale discretie en een bijna onzichtbaar hoortoestel op maat dat perfect in uw gehoorgang past. Deze eigenschappen garanderen niet alleen optimale discretie, maar ook een hoog draagcomfort. Ontdek al onze onzichtbare hoortoestellen!
Meer lezen

Liever een brochure?

Wenst u meer informatie over de werking van uw gehoor, verschillende hooroplossingen of over hoe Amplifon u concreet kan helpen? Dowload dan nu onze brochure 'Alles over Horen'.
Download de brochure

Volg onze blog

Meer weten over gehoorverlies en gehoorbescherming, of hoe we daar bij Amplifon mee omgaan? In onze blog belichten we wekelijks een aantal onderwerpen die te maken hebben met het gehoor. We besteden ook aandacht aan onderzoeken en internationale initiatieven en beantwoorden er uw meest voorkomende vragen.
Meer lezen