Prijs en diensten

We krijgen vaak de vraag hoeveel een hoortoestel kost. Maar naast de prijs moet u weten dat er verschillende aanvullende services zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij ook betalingsfaciliteiten om u te helpen bij uw aankoop. Ontdek de voordelen van Amplifon
Lees meer!

Onze hoorcentra zijn allemaal geopend

Onze 150 hoorcentra en servicepunten in België en Luxemburg zijn nu allemaal geopend op afspraak.
We werken nog steeds enkel op afspraak en hanteren strikte gezondheids- en veiligheidsregels om zowel uw veiligheid als dat van onze medewerkers te garanderen.
Meer info

Veelgestelde vragen tijdens de Covid-19-situatie

De huidige situatie is gunstig voor twijfels en veel vragen. Vind antwoorden op de meest gestelde vragen tijdens deze periode van COVID-19.
Lees meer

Gehoorbescherming

Als u geregeld wordt blootgesteld aan harde geluiden, kan uw gehoor geleidelijk beschadigd raken zonder dat u het beseft. Als u zich dagelijks in hoge geluidsniveaus bevindt, doet u er goed aan de duur van de blootstelling zoveel mogelijk te beperken. De specialisten van Amplifon hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hoorbescherming. Ze bieden u dan ook hoogwaardig advies op maat en een ruim assortiment oplossingen voor gehoorbescherming.
Ontdek onze oplossingen!

Herlaadbare hoortoestellen

Herlaadbare toestellen zijn eenvoudig van gebruik, zuinig en milieuvriendelijk. Zo hoeft U alvast niet meer honderden batterijen te gebruiken. Eén enkele nachtelijke herlaadbeurt geeft u een zelfstandigheid van meer dan 24 uur. Ontdek al onze herlaadbarebare hoortoestellen!
Meer lezen

Liever een brochure?

Wenst u meer informatie over de werking van uw gehoor, verschillende hooroplossingen of over hoe Amplifon u concreet kan helpen? Dowload dan nu onze brochure 'Alles over Horen'.
Download de brochure

Volg onze blog

Meer weten over gehoorverlies en gehoorbescherming, of hoe we daar bij Amplifon mee omgaan? In onze blog belichten we wekelijks een aantal onderwerpen die te maken hebben met het gehoor. We besteden ook aandacht aan onderzoeken en internationale initiatieven en beantwoorden er uw meest voorkomende vragen.
Meer lezen

Ons product in de kijker

Regelmatig hebben we een speciale focus op een bepaald product, met zijn specifieke kenmerken en wat het u kan bieden.
Lees meer over ons product in de kijker!