COVID-19: Amplifon staat steeds aan uw zijde

Batterijen en onderhoudsproducten nodig? Bestel deze eenvoudig online, of per telefoon via ons gratis telefoonnummer 0800.94.231
Meer info

Veelgestelde vragen tijdens de Covid-19-situatie

De huidige situatie is gunstig voor twijfels en veel vragen. Vind antwoorden op de meest gestelde vragen tijdens deze periode van COVID-19.
Lees meer

Gehoorbescherming

Als u geregeld wordt blootgesteld aan harde geluiden, kan uw gehoor geleidelijk beschadigd raken zonder dat u het beseft. Als u zich dagelijks in hoge geluidsniveaus bevindt, doet u er goed aan de duur van de blootstelling zoveel mogelijk te beperken. De specialisten van Amplifon hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hoorbescherming. Ze bieden u dan ook hoogwaardig advies op maat en een ruim assortiment oplossingen voor gehoorbescherming.
Ontdek onze oplossingen!

Onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet of zich realiseert dat u een hoortoestel draagt. U geniet van een optimale discretie en een bijna onzichtbaar hoortoestel op maat dat perfect in uw gehoorgang past. Deze eigenschappen garanderen niet alleen optimale discretie, maar ook een hoog draagcomfort. Ontdek al onze onzichtbare hoortoestellen!
Meer lezen

Liever een brochure?

Wenst u meer informatie over de werking van uw gehoor, verschillende hooroplossingen of over hoe Amplifon u concreet kan helpen? Dowload dan nu onze brochure 'Alles over Horen'.
Download de brochure

Volg onze blog

Meer weten over gehoorverlies en gehoorbescherming, of hoe we daar bij Amplifon mee omgaan? In onze blog belichten we wekelijks een aantal onderwerpen die te maken hebben met het gehoor. We besteden ook aandacht aan onderzoeken en internationale initiatieven en beantwoorden er uw meest voorkomende vragen.
Meer lezen

Ons product in de kijker

Regelmatig hebben we een speciale focus op een bepaald product, met zijn specifieke kenmerken en wat het u kan bieden.
Lees meer over ons product in de kijker!