image

Onze hooroplossingen

De voordelen van hoorapparaten

Hoortoestellen kunnen in de eerste plaats een goed gehoor herstellen, maar ze hebben ook vele voordelen.

Over het algemeen helpt een goed gehoor de kwaliteit van leven te behouden. Het dragen van een hoorapparaat verhoogt de onafhankelijkheid en veiligheid. Het bevordert ook het sociale leven en ruilt de omgeving in.

Omdat gehoor nauw verband houdt met de hersenen, behoudt een goed gehoor ten slotte ook bepaalde cognitieve functies zoals geheugen, concentratie of evenwicht.

Naast de gezondheidsdimensie hebben hoortoestellen tegenwoordig veel functies die het dagelijks leven gemakkelijker maken, zoals de Bluetooth connectiviteit. Bij Amplifon bieden we alleen ultramoderne hoortoestellen van bekende merkfabrikanten.

Onze hoortoestellen

We zoeken samen met u naar de unieke klankkwaliteit die het best past bij uw levensstijl, uw voorkeuren en uw interesses. We zorgen ervoor dat onze innovatieve hoortoestellen tot in de kleinste details zijn aangepast aan uw unieke situatie.
Ontdek ons assortiment

Onze hoorhulpmiddelen

Bij Amplifon zijn we voortdurend op zoek naar de voordelen van nieuwe hoortechnologieën om het leven van onze klanten makkelijker en aangenamer te maken. Onze experten selecteerden een ruim assortiment innovatieve accessoires voor een optimaal gebruiksgemak en met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Ontdek onze accessoires

Gehoorbescherming

Het gehoor is gevoelig. Het is belangrijk om er zorg voor te dragen. Water, chloor, harde geluiden, enz. kunnen het gehoor beschadigen of of vervelende bijgeluiden (oorsuizen, gepiep, ...) veroorzaken. Om uw oren te beschermen tegen geluidsagressie, draagt u best aangepaste gehoorbescherming.
lees verder