image

Onze hooroplossingen

Hooroplossingen

De voordelen van hoorapparaten

Naast het gehoor herstelle, hebben hoortoestellen nog vele andere voordelen.

Over het algemeen helpt een goed gehoor de kwaliteit van leven te behouden. Het dragen van een hoorapparaat verhoogt de onafhankelijkheid en veiligheid. Het bevordert en verruimt het sociale leven.

Omdat gehoor nauw verband houdt met de hersenen, behoudt een goed gehoor ten slotte ook bepaalde cognitieve functies zoals geheugen, concentratie of evenwicht.

Naast de gezondheid hebben hoortoestellen tegenwoordig veel andere functies die het dagelijks leven gemakkelijker maken, zoals de Bluetooth connectiviteit. Bij Amplifon bieden we alleen ultramoderne hoortoestellen van bekende merkfabrikanten.

Onze hoorhulpmiddelen

Bij Amplifon zijn we voortdurend op zoek naar de voordelen van nieuwe hoortechnologieën om het leven van onze klanten makkelijker en aangenamer te maken. Onze experten selecteerden een ruim assortiment innovatieve accessoires voor een optimaal gebruiksgemak en met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Ontdek onze accessoires

Gehoorbescherming bij Amplifon

Het gehoor is gevoelig. Het is belangrijk om er zorg voor te dragen. Water, chloor, harde geluiden, enz. kunnen het gehoor beschadigen of vervelende bijgeluiden zoals oorsuizen of gepiep veroorzaken. Om uw oren te beschermen tegen geluidsagressie, draagt u best aangepaste gehoorbescherming.
Lees meer!