Waarom herlaadbare hoortoestellen gebruiken?

Stel u voor: U gaat op uitstap met familie of vrienden en plotseling laat uw hoortoestel het afweten door lege batterijen. Lastig natuurlijk, want daardoor vangt u mogelijk niet alle geluiden om u heen even goed op. Gelukkig kan dit ongemak voor u verleden tijd zijn! De fabrikanten van hoorapparaten innoveren voortdurend en bieden nu herlaadbare hoortoestellen aan.

Hoe werkt het?

Elk herlaadbaar hoortoestel is voorzien van een lithium-ionaccu die zeer lan meegaat. Opladen gebeurt eenvoudig via inductie: u legt het hoortoestel in hun oplaaddoosje, en klaar. Na een uurtje in de oplader gaat het hoortoestel al tot 7 uur mee. Terwijl een oplaadtijd van 3 uur ruim voldoende is voor een hele dag.

Een handige tip: zet de lader op uw nachtkastje en leg 's avonds, net voor het slapengaan de hoortoestellen in het toestel. Zodra het hoortoestel op 100% is, stopt het met laden: veilig en handig. Sommige apparaten kunnen gekoppeld worden aan een draadloos oplaadstation (power pack), waarmee u de hoortoestellen onderweg - zonder stekker in de buurt - snel en probleemloos oplaadt.

Phonak Audeo Marvel Phonak Charger Case  ReSound Linx Quattro

Onze herlaadare hoortoestellen bieden u een zekere autonomie en bovendien kunt u dankzij het Bluetooth-systeem uw hoortoestellen met externe apparaten zoals televisie of uw GSM, waarmee u hun prestaties kunt verbeteren.

Eigenschappen herlaadbare hoortoestellen

Elk herlaadbaar hoorapparaat heeft enkele voordelen:

• U hoeft de batterijen van uw hoortoestellen niet langer te kopen of te vervangen. Dit is ideaal als u problemen ondervindt bij het plaatsen van kleine batterijen in uw hoortoestel.
• Een laadbeurt van 3 uur zorgt voor voldoende autonomie voor de hele dag.

• Het hebben van een herlaadbaar hoortoestel bespaart u veel tijd maar heeft ook een aanzienkelijke impact op het milieu.
• Al onze herlaadbare hoortoestellen zijn compatibel met moderne accessoires en smartphones.
• Volledige afgesloten behuizing die bescherming biedt tegen water en zweet.

U kunt ze gratis en vrijblijvend testen!

Amplifon biedt u de mogelijkheid om deze nieuwe generatie herlaadbare hoortoestellen gratis en vrijblijvend te testen. Om dit te doen, zal onze audioloog beginnen met een kort gesprek om uw omgeving en de omstandigheden waarin uw gehoor is geëvolueerdte kennen. Hiermee kan hij uw auditieve geschiedenis vaststellen. Indien nodig, zal hij ook een gratis hoortest uitvoeren om de verschillende aspecten van uw gehoor te beoordelen. Dankzij deze twee punten, kan hij voor u de auditieve oplossing vinden die het beste bij uw situatie past. Dan kunt u uw herlaadbare hoortoestellen gratis en vrijblijvend testen.

Als u geïnteresseerd bent in het testen van onze herlaadbare hoortoestellen, nodigen wij u uit om hier een afspraak te maken in uw dichtsbijzijnde Amplifon-hoorcentrum.

Leven met herlaadbare hoortoestellen

Jonge moeder Julie uit Aalst is super enthousiast over haar nieuwe Signia Cellion herlaadbare hoortoestellen.
Wilt u zelf eens hoortoestellen met herlaadbare batterijen uitproberen? Aarzel niet, maak een afspraak met uw Amplifon audioloog, bespreek er de verschillende mogelijkheden en reserveer uw vrijblijvende proef.
Maak nu een afspraak