image

Herlaadbare hoortoestellen

Misschien heeft u het al eens meegemaakt: U gaat op uitstap met familie of vrienden en plotseling laat uw hoortoestel het afweten door lege batterijen. Lastig natuurlijk, want daardoor vangt u mogelijk niet alle geluiden om u heen even goed op. Gelukkig kan dit ongemak voor u verleden tijd zijn, dankzij de oplaadbare hoortoestellen.

Hoe werkt het?

Elk herlaadbaar hoortoestel is voorzien van een lithium-ionaccu die zeer lang meegaat. Opladen gebeurt eenvoudig via inductie: u legt het hoortoestel in hun oplaaddoosje, en klaar. Na een uurtje in de oplader gaat het hoortoestel al tot 7 uur mee. Terwijl een oplaadtijd van 3 uur ruim voldoende is voor een hele dag.

Een handige tip: zet de lader op uw nachtkastje en leg ‘s avonds, net voor het slapengaan de hoortoestellen in het toestel. Zodra het hoortoestel op 100% is, stopt het met laden: veilig en handig. Sommige apparaten kunnen gekoppeld worden aan een draadloos oplaadstation (power pack), waarmee u de hoortoestellen onderweg – zonder stekker in de buurt – snel en probleemloos oplaadt.

Phonak Audeo Marvel Phonak Charger CaseReSound Linx Quattro

Eigenschappen herlaadbare hoortoestellen

• Batterijen kopen en vervangen is niet meer nodig
• Een laadbeurt van 3 uur is voldoende voor de hele dag
• Geen batterijklepje dat kapot kan gaan
• Ideaal voor als u moeite heeft de kleine batterijtjes in het hoortoestel te plaatsen
• Compatibel met moderne accessoires en smartphones
• Volledig afgesloten behuizing die bescherming biedt tegen water en zweet
• Leverbaar in alle types van klassieke en mini hoortoestellen

Leven met herlaadbare hoortoestellen

Jonge moeder Julie uit Aalst is super enthousiast over haar nieuwe Signia Cellion herlaadbare hoortoestellen.
Wilt u zelf eens hoortoestellen met herlaadbare batterijen uitproberen? Aarzel niet, maak een afspraak met uw Amplifon audioloog, bespreek er de verschillende mogelijkheden en reserveer uw vrijblijvende proef.
Maak nu een afspraak