Herlaadbare hoorapparaten

Misschien heeft u het al eens meegemaakt: U gaat op uitstap met familie of vrienden en plotseling laat uw hoorapparaat het afweten door lege batterijen. Lastig natuurlijk, want daardoor vangt u mogelijk niet alle geluiden om u heen even goed op. Gelukkig kan dit ongemak voor u verleden tijd zijn, dankzij de oplaadbare gehoorapparaten.

Hoe werkt het?

Elk herlaadbaar hoorapparaat is voorzien van een lithium-ionaccu die zeer lang meegaat. Opladen gebeurt eenvoudig via inductie: u legt het hoorapparaat in hun oplaaddoosje, en klaar. Na 30 minuten in de oplader gaat het hoorapparaat al tot 7 uur mee. Terwijl een oplaadtijd van 3 uur ruim voldoende is voor een hele dag.

Een handige tip: zet de lader op uw nachtkastje en leg ‘s avonds, net voor het slapengaan de hoorapparaten in het toestel. Zodra het hoorapparaat op 100% is, stopt het met laden: veilig en handig. Daarnaast kan u er ook een reisdoosje bij bestellen, waarmee u de hoortoestellen onderweg – zonder stekker in de buurt – snel en probleemloos oplaadt.

Eigenschappen herlaadbare hoortoestellen

• Batterijen kopen en vervangen is niet meer nodig
• Eén laadbeurt van 3 uur is voldoende voor de hele dag
• Geen batterijklepje dat kapot kan gaan
• Ideaal voor als u moeite heeft de kleine batterijtjes in het hoorapparaat te plaatsen
• Compatibel met moderne accessoires en met smartphones
• Volledig afgesloten behuizing die bescherming biedt tegen water en zweet
• Leverbaar in alle types van klassieke en mini hoortoestellen

Het herlaadbare hoortoestel Signia Cellion

Revolutionair horen zonder batterijen: Met het herlaadbaar hoortoestel Signia Cellion biedt Amplifon de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u zeker 24 uur zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Een herlaadbaar hoortoestel is zuinig, handig en milieuvriendelijk, en geeft u meer autonomie.
Lees meer

Leven met herlaadbare hoortoestellen

Jonge moeder Julie uit Aalst is super enthousiast over haar nieuwe Signia Cellion herlaadbare hoortoestellen.
Wilt u zelf eens hoortoestellen met herlaadbare batterijen uitproberen? Aarzel niet, maak een afspraak met uw Amplifon audioloog, bespreek er de verschillende mogelijkheden en reserveer uw vrijblijvende proef.
Maak nu een afspraak