image

Hoortoestellen

Soorten hoorapparaten bij Amplifon

Amplifon biedt u een ruime keuze van verschillende types hoorapparaten die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Omdat uw gehoor uniek en waardevol is, hebben we ervoor gekozen om een hoogkwalitatieve selectie hoorapparaten aan te bieden van verschillende A-merken. Ontdek de actuele hoorapparaten in ons assortiment, hun unieke eigenschappen en de verschillende modellen om uit te kiezen in functie van uw stijl en smaak.

Klassieke hoorapparaten

Het meest vertrouwde type hoorapparaat is nog steeds het klassieke hoorapparaat. Dat bevindt zich achter het oor en stuurt door middel van een buisje (en eventueel een op maat gemaakt oorstukje) het geluid tot in de gehoorgang.
Bekijk de klassieke hoorapparaten

Onzichtbare hoorapparaten

Onzichtbare hoorapparaten worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet − of zich realiseert − dat u een hoorapparaat draagt.
Bekijk de onzichtbare hoorapparaten

Mini-hoorapparaten

Bij Amplifon vindt u een uitgebreid assortiment kleine, discrete hoorapparaten, in verschillende formaten en uitvoeringen die nog amper zichtbaar zijn voor het blote oog.
Bekijk de mini-hoorapparaten

Hoorapparaten met Bluetooth verbinding

Bluetooth is een technologie die verschillende digitale apparaten draadloos met elkaar verbindt. In de meeste smartphones, laptops en tv-toestellen zit bluetooth standaard ingebouwd. Sinds een aantal jaar heeft bluetooth ook haar weg gevonden naar onze hoorapparaten.
Bekijk het Bluetooth hoorapparaat

Herlaadbare hoorapparaten

Met Signia biedt Amplifon u de moderne hoortechnologie aan van het herlaadbare hoorapparaat. Daarmee kunt u maximaal 24 uur zonder zorgen profiteren van uw herwonnen gehoor.
Ontdek alle voordelen van herlaadbare hoortoestellen

Totaaloplossing Service inbegrepen

Omdat wij bij Amplifon van mening zijn dat uw oren niet alleen het beste hoorapparaat maar ook de beste service verdienen, bieden we u door middel van een uitgebreid aanbod aan beschikbare service packs een service op maat.
Lees verder

Vrijblijvende proefperiode

We vinden het belangrijk dat u de tijd krijgt om de hoortoestellen eens uit te proberen. Bij Amplifon bieden we u de mogelijkheid om gedurende 4 weken, volledig vrijblijvend, uw hoorapparaten te gebruiken en het effect ervan te testen in uw dagelijkse leven.
Lees verder

Leven met hoortoestellen

Als u uw hoorapparaat voor het eerst draagt, is het belangrijk om te onthouden dat het enige tijd kan duren eer u er volledig aan gewend bent geraakt. Elk hoorapparaat brengt namelijk een aanpassingsperiode met zich mee.
Lees verder