image

Hoortoestellen

De verschillende soorten hoorapparaten bij Amplifon

Naar welk type hoortoestel zoekt u?

De keuze voor een hoortoestel is een belangrijke stap. Omdat elk type gehoorverlies en gehoorstoornis individueel verschillen, heeft de ondersteuning een passende oplossing, budget en aanpak op maat nodig. bij bewezen gehoorverlies, bieden we een oplossing aan die aangepast is op uw behoeften en steunt op de expertise van honderen referenties. Dus hoe kiest u de juiste hooroplossing voor uw behoeften?

Het gemak eerst

Voor optimaal gehoor en eenvoudig gebruik zijn achtertoestellen het meest geschikt. Discreet achter de oorschelpen geplaatst, brengen ze geluiden door een dunne transparente buis die de gehoorgang bereikt. Deze hooroplossing geeft u een beter inzicht in de geluiden om u heen en eenvoudig dagelijks gebruik. Het achtertoestel is geschikt voor alle aandoeningen, mild of ernstig.

Comfort en discretie

Net zoals de toestellen acher het oor, zorgen de mini hoortoestellen voor een onvergelijkbaar luistercomfort en worden ze zeer discreet gedragen. Ze zijn samensgesteld uti een kleine doos achter het oor met een onzichtbaar draadje naar de gehoorgang toe. De luidspreker van het apparaat zit in de gehoorgang zelf. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en genieten van een grote autonomie. Deze toestellen zorgen ook voor een perfecte geluidskwaliteit en optimaal gebruik in luidruchtige omgevingen.

Onzichtbare hoortoestellen

Wilt u een onzichtbare hooroplossing dragen? Het is mogelijk, dankzij de in-het-oor gehoorapparaten! Deze staaltjes toptechnologie worden op maat gemaakt om zich perfect aan te passen aan de gehoorgang. Discreter dan andere modellen, worden ze in het oor geplaatst en is het apparaat van buitenaf niet zichtbaar; In-het-oor gehoorapparaten zijn ideaal voor mensen met een licht tot matig gehoorverlies, evenals voor mensen die een bril dragen!

Klassieke hoorapparaten

Het meest vertrouwde type hoorapparaat is nog steeds het klassieke hoorapparaat. Deze bevindt zich achter het oor en stuurt door middel van een buisje (en eventueel een op maat gemaakt oorstukje) het geluid tot in de gehoorgang.
Bekijk de klassieke hoorapparaten

Onzichtbare hoorapparaten

Onzichtbare hoorapparaten worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet − of zich realiseert − dat u een hoorapparaat draagt.
Bekijk de onzichtbare hoorapparaten

Mini-hoorapparaten

Bij Amplifon vindt u een uitgebreid assortiment kleine, discrete hoorapparaten in verschillende formaten die nog amper zichtbaar zijn voor het blote oog.
Bekijk de mini-hoorapparaten

Hoorapparaten met Bluetooth verbinding

Bluetooth is een technologie die verschillende digitale apparaten draadloos met elkaar verbindt. In de meeste smartphones, laptops en tv-toestellen zit bluetooth standaard ingebouwd. Sinds een aantal jaar heeft bluetooth ook haar weg gevonden naar onze hoorapparaten.
Bekijk het Bluetooth hoorapparaat

Herlaadbare hoorapparaten

Amplifon biedt u de moderne hoortechnologie aan van herlaadbare hoorapparaten. Daarmee kunt u 24 uur zonder zorgen profiteren van uw herwonnen gehoor.
Ontdek alle voordelen van herlaadbare hoortoestellen

Totaaloplossing Service inbegrepen

Omdat wij bij Amplifon van mening zijn dat uw oren niet alleen het beste hoorapparaat maar ook de beste service verdienen, bieden we u door middel van een uitgebreid aanbod, beschikbare service packs aan op maat.
Lees verder

Vrijblijvende proefperiode

We vinden het belangrijk dat u de tijd krijgt om de hoortoestellen eens uit te proberen. Bij Amplifon bieden we u de mogelijkheid om gedurende 4 weken, volledig vrijblijvend, uw hoorapparaten te gebruiken en het effect ervan te testen in uw dagelijkse leven.
Lees verder

Leven met hoortoestellen

Als u uw hoorapparaat voor het eerst draagt, is het belangrijk om te onthouden dat het enige tijd kan duren eer u er volledig aan gewend bent geraakt. Elk hoorapparaat brengt namelijk een aanpassingsperiode met zich mee.
Lees verder