image

Hoortoestellen

Naar welk type hoortoestel zoekt u?

De keuze voor een hoortoestel is een belangrijke stap. Omdat elke gehoorstoornis anders is, heeft de ondersteuning een passende oplossing, type gehoorverlies en budget nodig. In geval van bewezen gehoorverlies is er een oplossing aangepast aan uw behoeften van enkele honderden referenties. Dus hoe u de juiste hooroplossing kiest voor uw behoeften?

Het gemak eerst

Voor optimaal gehoor en eenvoudig gebruik zijn achtertoestellen het meest geschikt. Discreet achter de oorschelpen geplaatst, brengen ze geluiden door een dunne transparante buis die de gehoorgang bereikt. Deze hooroplossing geeft u een beter inzicht in de geluiden om u heen, natuurlijk geluid en eenvoudig dagelijks gebruik. Het achtertoestel us geschikt voor alle aandoeningen, mild of ernstig.

Comfort en discretie

Net zoals de toestellen achter het oor, zorgen de mini hoortoestellen voor een onvergelijkbaar luistercomfort en worden ze zeer discreet gedragen. Ze zijn samengesteld uit een kleine doos achter het oor met een onzichtbaar draadjenaar de gehoorgang toe. De luidspreker van het apparat zit in de gehoorgang zelf. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben een grote autonomie. Deze toestellen zorgen ook voor een perfecte geluidskwaliteit en optimaal gebruik in lawaaierige omgevingen.

Onzichtbare hoortoestellen

Wilt u een onzichtbare hooroplossing dragen? Het is mogelijk, dankzij de in-het-oor gehoorapparaten! Deze staaltjes toptechnologie worden op maat gemaakt om zich perfect aan te passen aan de gehoorgang. Discreter dan andere modellen, zijn ze in het oor geplaatst en is het apparaat van buitenaf niet zichtbaar. In-het-oor gehoorapparaten zijn ideaal voor mensen met een licht tot matig gehoorverlies, evenals voor mensen die een bril dragen!

Klassieke hoorapparaten

Het meest vertrouwde type hoorapparaat is nog steeds het klassieke hoorapparaat. Dat bevindt zich achter het oor en stuurt door middel van een buisje (en eventueel een op maat gemaakt oorstukje) het geluid tot in de gehoorgang.
Bekijk de klassieke hoorapparaten

Onzichtbare hoorapparaten

Onzichtbare hoorapparaten worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet − of zich realiseert − dat u een hoorapparaat draagt.
Bekijk de onzichtbare hoorapparaten

Mini-hoorapparaten

Bij Amplifon vindt u een uitgebreid assortiment kleine, discrete hoorapparaten, in verschillende formaten en uitvoeringen die nog amper zichtbaar zijn voor het blote oog.
Bekijk de mini-hoorapparaten

Hoorapparaten met Bluetooth verbinding

Bluetooth is een technologie die verschillende digitale apparaten draadloos met elkaar verbindt. In de meeste smartphones, laptops en tv-toestellen zit bluetooth standaard ingebouwd. Sinds een aantal jaar heeft bluetooth ook haar weg gevonden naar onze hoorapparaten.
Bekijk het Bluetooth hoorapparaat

Herlaadbare hoorapparaten

Amplifon biedt u de moderne hoortechnologie aan van het herlaadbare hoorapparaat. Daarmee kunt u 24 uur zonder zorgen profiteren van uw herwonnen gehoor.
Ontdek alle voordelen van herlaadbare hoortoestellen

Totaaloplossing Service inbegrepen

Omdat wij bij Amplifon van mening zijn dat uw oren niet alleen het beste hoorapparaat maar ook de beste service verdienen, bieden we u door middel van een uitgebreid aanbod aan beschikbare service packs een service op maat.
Lees verder

Vrijblijvende proefperiode

We vinden het belangrijk dat u de tijd krijgt om de hoortoestellen eens uit te proberen. Bij Amplifon bieden we u de mogelijkheid om gedurende 4 weken, volledig vrijblijvend, uw hoorapparaten te gebruiken en het effect ervan te testen in uw dagelijkse leven.
Lees verder

Leven met hoortoestellen

Als u uw hoorapparaat voor het eerst draagt, is het belangrijk om te onthouden dat het enige tijd kan duren eer u er volledig aan gewend bent geraakt. Elk hoorapparaat brengt namelijk een aanpassingsperiode met zich mee.
Lees verder