image

Onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen

Onzichtbare hoortoestellen worden ontwikkeld om diep in de gehoorgang geplaatst te worden, waardoor niemand ziet of zich realiseert dat u een hoortoestel draagt. U geniet van een optimale discretie en een bijna onzichtbaar hoortoestel op maat dat perfect in uw gehoorgang past. Deze eigenschappen garanderen dat discrete of onzichtbare hoortoestellen een hoog draagcomfort met zich meebrengen.

De eerste hoorapparaten waren analoge toestellen die het geluid puur opvingen om het te kunnen versterken. Dit betekende dat alleen lage of scherpe tonen bijgestuurd konden worden en dat sommige tonen te veel versterkt werden en anderen helemaal niet. Tegenwoordig zijn hoortoestellen veel kleiner: digitale technologie haalt de bovenhand op analoog en deze nieuwe aanpak neemt steeds minder plek in. Hierdoor kan u voor een (zo goed als) onzichtbare hooroplossing kiezen. Zo sluit uw apparaat zo goed mogelijk aan bij uw eigen huids- en haarkleur, wat de discretie van uw hoortoestel alleen nog maar verhoogt.

Onzichtbare hoortoestellen, ook wel "in-het-oor hoortoestellen" genoemd, zitten op een natuurlijke manier in de gehoorgang en genieten daardoor van de voordelen die de oorschelp biedt. U ziet ze misschien niet, maar u hoort er wel beter mee! Steeds vaker werken deze toestellen automatisch waardoor het zich aanpast aan wijzigende luistersituaties. Hierdoor moet u zelf geen volumes en gevoeligheden regelen. Dit komt bovendien de discretie van uw hoortoestellen ten goede.

Door het zeer kleine formaat is de mogelijke versterking van het geluid echter beperkt, waardoor onzichtbare hoortoestellen enkel geschikt zijn voor lichte tot matige vormen van gehoorverlies.

ReSound LiNX² Intra