image

Telefoonoplossingen

Onze telefoonoplossingen

Een telefoon is vandaag onmisbaar om sociaal contact te houden. Maar wat als u moeite ondervindt om uw gesprekspartner aan de andere kant van de lijn goed te verstaan?

Met de accessoires van Amplifon is dat zo opgelost en voert u straks in alle comfort een klaar en duidelijk telefoongesprek. Thuis, op het werk of op reis! Ons assortiment versterkte telefoons biedt een brede waaier aan gebruikvriendelijke oplossingen voor een zuiver en krachtig geluid, ongeacht het niveau van uw gehoorverlies.

Welke oplossingen zijn er?

Afhankelijk van het model en de bijbehorende technologie kunnen versterkte telefoons uitgerust worden met meerdere functies:

  • Antwoordapparaat
  • Luispresertelefoon
  • Noodgeheugen

Uw gesprekken worden weer een moment van plezier! En als u al een hoorapparaat heeft, hoeft u uw hoortoestellen niet eens te verwijderen: als ze uitgerust met Bluetooth-technologie zijn, kunt u het geluid rechtstreeks van de telefoon in uw hoortoestellen ontvangen.

Vaste of draadloze telefoons

De ideale oplossing waarmee u altijd bereikbaar bent en u zich thuis geen zorgen hoeft te maken over een slechte ontvangst of lege batterijen. Onze speciale vaste telefoons zien eruit als de gewone, gekende telefoons, maar ze vangen uw gehoorverlies tijdens telefoongesprekken optimaal op.

U telefoneert in alle vrijheiid en zonder in te boeten aan geluidskwaliteit dankzij de draadloze telefoons. Er zijn verchillende modellen beschikbaar, zodat u steeds een oplossing vindt die voldoet aan uw eigen wensen en aan uw specifiek gehoorprobleem.

 

De voordelen van vaste en draadloze telefoonoplossingen van Amplifon:

- Een sterke versterking (tot 60 dB)

- Brede toetsen voor eenvoudige bediening

- Een display met grote fontgroottes

- Een compatibiliteit met hoortoestellen met de "T" positie

- Toetsen voor specifieke functies (direct geheugen met automatisch kiezen, noodoproep....)

- Regelbaar en versterkt geluidsvolume

- Instelbare beltoon

- Luidspreker of versterkt geluidsvolume

- Fonkelend licht

GSM voor slechthorenden

Mensen zijn mobiel en om bereikbaar te blijven is een GSM vandaag quasi onmisbaar. Onze modellen combineren een uitstekende geluidssterkte met een groot gebruiksgemak. Ze bevatten bovendien een uiterst handige S.O.S-functie, voor mocht u ooit de problemen komen.

De voordelen van GSM oplossingen van Amplifon:

- Een sterke versterking (tot 40 dB)

- Brede toetsen voor eenvoudige bediening

- Een display met grote fontgroottes

- Een systeem met of zonder flap, glijdend of niet

- Een compatibiliteit met hoortoestellen

- Toetsen voor specifieke functies (direct geheugen met automatisch kiezen, noodoproep....)

- Luidspreker of versterkt geluidsvolume

- Klassieke functies: SMS, MMS, contactenlijst, radio, fototoestel

- Beschikbaar in smartphonemodel

 

U draagt al hoortoestellen?

U draagt al hoortoestellen? Geen probleem! De meeste telefoontoestellen kunnen namelijk worden verbonden met uw hoortoestel dankzij de Unite Phone Clip Plus. Het belsignaal van de telefoon wordt dan door uw hoortoestellen opgevangen via een aangepast accessoire.

     ReSound Unite Phone Clip + > 250,00€

Dit accessoire, dat dienst doet als handenvrijkit, biedt u ook de mogelijkheid om op te nemen, in te haken en het luistervolume te regelen. Perfect voor wanneer u al over hoortoestellen beschikt.