image

De Amplifon gratis hoortest

De Amplifon hoortest

Wie neemt de gehoortest af?

De Amplifon-medewerker die uw gehoor zal testen is audioloog van opleiding, ook wel audicien genoemd. Deze experts zijn gespecialiseerd in gehoorproblemen die de dagelijkse communicatie belemmeren. Zo onderzoeken onze medewerkers de mate van eventueel opgelopen gehoorverlies. Er wordt zoveel mogelijk informatie vergaard over uw situatie om vervolgens samen met u op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing.

Mocht er een medische oorzaak zijn van uw gehoorverlies, dan zullen onze audiologen u doorverwijzen naar een NKO-arts (neus, keel en oorarts) om uw gehoorverlies te laten behandelen. Elk van onze audiologen is gediplomeerd en elke audioloog schoolt zich permanent bij om op de hoogte te blijven van alle vernieuwingen in de sector.

Een gehoortest met onze audioloog: op zoek naar de beste oplossing

Wanneer we uw gehoortest afnemen, is het belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw persoonlijke situatie en levensstijl. Daarom stelt de audioloog in kwestie eerst en vooral vragen over uw algemene gezondheid, gehoor en gewoontes. Deze informatie helpt bij het bepalen of eventueel opgelopen gehoorverlies het gevolg is van leeftijd, ziekte, beroep, hobby’s – of een combinatie van deze factoren. Na deze analyse kan de audioloog aan de slag met het bepalen welk type hoorapparaat het best inspeelt op uw persoonlijke behoeften.

 

Wat doet onze audioloog tijdens een gehoortest?

1. Beoordeling via gehoortest

Gehoorverlies kan allerlei oorzaken hebben. Zo kan uw beroep de boosdoener zijn, maar kan er ook een aangeboren of leeftijdsgerelateerde oorzaak zijn. Vooraleer de audioloog tot een oplossing kan komen, moet hij dus eerst bepaalde opties kunnen elimineren. De audioloog zoekt via een gehoortest het antwoord op verschillende vragen:

• Hoe staat het met uw niveau van gehoorverlies?
• Hoe goed verstaat u iemands woorden, of is er sprake van vervorming van waargenomen geluiden?
• Hoe luid kan achtergrondlawaai zijn zonder u te storen?

2. Gedetailleerde informatie en advies op maat na de gehoortest

Amplifon werkt bijzonder persoonsgericht: wij vinden correcte en uitgebreide informatieverstrekking belangrijk. Daarom vertellen onze audiologen steeds wat de gehoortests in kwestie inhouden, maar geven ze ook uitleg over de werking van de hoortoestellen. Zo krijgt u de nodige uitleg over hoe u ze moet aandoen en onderhouden, maar ook over hoe u ze best gebruikt in verschillende omstandigheden.

3. Optimaal gebruikscomfort voor én na de gehoortest

Amplifon staat voor gebruikscomfort tijdens het volledige traject. Dit begint bij uw gehoortest, maar loopt erna gewoon door. Zo controleren we uw toestellen het liefst twee keer per jaar zodat deze op tijd bijgesteld worden – en ze altijd optimaal werken.

4. De klant centraal

Gehoorverlies is niets om licht over te gaan en dat beseffen we bij Amplifon ten volle. Daarom reserveren we voldoende tijd om u te leren kennen en uw gehoor in kaart te brengen, waarna we een test op uw maat kunnen uitvoeren. Bij Amplifon bent u bijgevolg geen nummertje in de rij, maar nemen we echt tijd om naar u te luisteren en u te helpen.

Gratis gehoortest en advies

Zowel de gehoortest als het bijhorend advies zijn gratis. Kiest u voor Amplifon als hoorspecialist? Dan bekijken we eerst samen uw resultaten. Op basis hiervan stellen we een of meerdere geschikte oplossingen voor. Stel gerust elke vraag die in u opkomt: wij beantwoorden ze graag. Want wij willen immers maar een ding: u met de meest efficiënte oplossing naar huis sturen zodat uw levenskwaliteit erop vooruitgaat.

U mag zich bovendien verwachten aan:

· Een warm onthaal

· Een deskundige en uitgebreide analyse van uw gehoor, tijdens verschillende testen

· Een advies en volledige begeleiding op maat van uw noden en behoeften

· Een verwijsbrief voor medische doeleinden, indien noodzakelijk

 

Wilt u uw gehoor laten testen door gediplomeerde audiologen van Amplifon?

Dat kan. Sterker nog: u kan online uw gratis gehoortest afleggen of een afspraak maken in een Amplifon hoorcentrum in uw buurt. U bent altijd welkom in één van onze hoorcentra.

 *Hoortest zonder medisch doel

Prijs en diensten

We krijgen vaak de vraag hoeveel een hoortoestel kost. Maar naast de prijs moet u weten dat er verschillende aanvullende services zijn inbegrepen. Daarnaast bieden wij ook betalingsfaciliteiten om u te helpen bij uw aankoop. Ontdek de voordelen van Amplifon
Lees meer!