image

Enkel hoorapparaten van A-merken

Hoorapparaten van topmerken

Wij selecteren voor u de meest discrete en innovatieve hoortoestellen op maat!

Bij Amplifon vindt u een groot aanbod aan kwaliteitsmerken. Uit dat aanbod selecteren onze specialisten discrete, lichte en innovatieve hoortoestellen en accessoires. Laat u gerust verrassen door onze service, oplossingen en, natuurlijk, het sterke resultaat op maat!

Bij Amplifon verkopen we enkel de originele A-merken zoals GN ReSound, Phonak en Signia. Dit betekent dat u niet aan een huismerk gebonden bent, waardoor u zeker kan zijn dat het apparaat en merk perfect aansluit bij uw behoeften. U kan voor onderhoud, service of reparaties overal terecht, in België of in het buitenland. Bij Amplifon is er meer dan de prijs alleen: wij verkopen kwaliteitsproducten gecombineerd met een kwalitatieve service.

 

Door de digitale technologie zijn hoortoestellen tegenwoordig kleiner, lichter en effectiever dan ooit tevoren. Er zijn veel verschillende vormen, uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Ook kunnen apparaten zowel achter het oor als in het oor gedragen worden.

 

Wat uw interesses ook zijn - sport, muziek, uitgaan - wij hebben altijd een hoortoestel beschikbaar waar u in uw dagelijks leven beter mee kunt horen.

We hebben in elke prijsklasse hoortoestellen van toonaangevende A-merken producenten, die voorzien zijn van de meest recente technologie.