image

Országos Hallásszűrés 2021

 

Az Amplifon Kft. 2020-ban hívta életre az Országos Hallásszűrés programot, hogy a 60 év feletti lakosság évente kivizsgáltathassa hallását. A következő időszakban az Amplifon Magyarország Kft. hallásközpontjai a jelen helyzetben fenntartható legmagasabb kapacitáson működnek, hogy a lehető legtöbb vizsgálatot elvégezhessük.
 

A hallásszűrésről az értesítők kézbesítése folyamatos, kérjük, hogy az értesítettek mindenképpen jelentkezzenek be a szűrővizsgálatra.


Hallásközpontjainkban limitált számban tudunk helyet biztosítani olyanoknak is, akik nem kapták még kézhez az értesítőt. Kérjük, hogy amennyiben nem kapott értesítőt, de szeretne részt venni a hallásszűrésen, jelentkezzen be online felületünkön, vagy a 06 1 350 60 70 telefonszámon.

Hallásközpontjaink higiéniai előírása ide kattintva tekinthetőek meg.

 

 

Az országos hallásszűrésre történő bejelentkezés menete:

 

1. Értesítő kézhez vétele
Amennyiben Ön értesítőt kapott hallásszűrésről, kérjük hívja az értesítésen megadott telefonszámot. A megadott telefonszámon minden nap 9 és 12 óra között jelentkezhet be a szűrővizsgálatra. Kollégánk időpontot egyeztet Önnel, így Önnek csak meg kell jelennie az egyeztetett időpontban, további teendő nincs.

2. Online bejelentkezés
Amennyiben nem kapott értesítőt, de mégis el szeretne jönni hallásvizsgálatra, használja könnyen kitölthető online előjegyzési lapunkat, ahol néhány adat megadásával könnyen jelezheti igényét időpontra. Kollégáink 24 órán belül feldolgozzák a bejelentkezést és felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen a szűrővizsgálat elvégzésére. Önnek innentől csak az egyeztetett időponton kell megjelennie, további teendő nincs.

Online foglalok időpontot>>>

3. Telefonos bejelentkezés
Amennyiben nem kapott értesítőt, és online sem szeretne bejelentkezni, kérjük hívja a 06 1 350 60 70 telefonszámot. A telefonszám minden nap 8 és 16 óra között hívható. Kollégánk időpontot egyeztet Önnel, így Önnek csak meg kell jelennie az egyeztetett időpontban, további teendő nincs. A nagy érdeklődés miatt előfordulhat, hogy kollégáink, akik az időpontokat egyeztetik foglaltak, ezért javasoljuk, hogy első körben mindenképpen online próbáljon bejelentkezni.