Halllókészülékek és kiegészítők

Hallókészülékek és típusaik

Kíváncsi rá, mely hallókészülék a legmegfelelőbb az Ön számára?

Az Amplifon által forgalmazott hallókészülékek széles választékából audiológus kollégáink az Ön számára leginkább megfelelő modellt segítenek kiválasztani Önnek a hallásvizsgálat során.

 

Mit érdemes tudnia a hallókészülék (más néven nagyothalló készülék, hallásjavító készülék) kiválasztása előtt?

Fontos tudnia, hogy nincs egyetlen olyan egyértelmű és egyszerű megoldás, vagy hallókészülék, ami mindenkinek megfelel. Tehát például az a hallókészülék, amelyet az ismerőse visel, nem biztos, hogy az Ön hallásproblémájára is megfelelő lehet. A hallásvizsgálat során ezért minden esetben egyénre szabott megoldást javasolnak audiológusaink.

Az elmúlt évek technológiai fejlődésének köszönhetően az Amplifonnál a legmagasabb szintű hallókészülékeket tudjuk biztosítani, és termékpalettánkat időről időre frissítjük a legjobb eszközökkel.

hallókészülék használata előtt audiológus kollégáink minden szükséges információt megosztanak Önnel, és bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen állnak rendelkezésére!

 

Milyen hallásjavító, halláserősítő készülék a megfelelőbb az Ön számára?

Az Amplifonnál a hallókészülék márkák széles kínálatával dolgozunk. Sőt, egy adott gyártónak is számos különböző típusú, minőségű és árkategóriájú hallókészüléke áll rendelkezésére. Ez azt is jelenti, hogy a leginkább megfizethető hallókészülékektől a prémium készülékekig hallókészülékek széles skálájából választhat.

A hallókészülékekkel kapcsolatban alapelvárás, hogy a lehető legdiszkrétebben viselhetők legyenek. Épp ezért láthatatlan, vagy szinte láthatatlan hallókészülékeket kínálunk ügyfeleink számára.

 

Milyen további hallásjavító eszközökkel foglalkozunk hallásközpontjainkban?

A hallókészülékeken kívül cochleáris implantátumokkal is foglalkozunk, valamint a hallókészülékekhez szükséges fülillesztékeket is elkészítjük.  

Örömünkre szolgál, hogy minőségi hallókészülékeinkkel segíthetünk ügyfeleinknek a kellemetlenségek csökkentésében és a mindennapi életminőség javításában.

Fül mögötti hallókészülékek

A klasszikus fül mögötti zárt illesztésű hallókészülékek nagyobb fokú halláscsökkenés esetén a legjobb megoldást jelentik.
BŐVEBBEN

Hallójárati hallókészülékek

A kis méretű fülbe helyezhető hallássegítő készülék ennél a megoldásnál a hallójáraton belül található, így ez egy kívülről láthatatlan eszköz.
BŐVEBBEN

Nyitott illesztésű fül mögötti hallókészülékek

Jellemzője, hogy könnyű, kényelmes és egy vékony csövön át irányítja a hangot a hallójáratba így a hallójárat nyitott marad.
BŐVEBBEN

RIC hallókészülékek

A hangszóró a hallójáratban helyezkedik el. Tökéletes kombinációja a hatékonyságnak és az esztétikának.
BŐVEBBEN