image

Kedves Ügyfeleink! A boltok teljes nyitvatartásával a termékek kiszállítását 07.20.-tól kezdve határozatlan ideig szüneteltetjük.

 

Termékek megrendelése weboldalon keresztül

Az Amplifon weboldalán keresztül történő rendelésnél kérjük töltse ki a Név, Lakcím, Telefonszám és e-mail cím mezőket, illetve azt, hogy melyik elérhető terméket és milyen mennyiséget rendel belőle. Az ügyfélszolgálatunk feldolgozza a rendelést és a megadott telefonszámon keresni fogja a rendelés visszaigazolása céljából.  

Kérjük, amennyiben van e-mail címe, adja meg, hogy a rendelés visszaigazolását el tudjuk küldeni Önnek elektronikus úton is!

Termékeink szállítási költsége 1500 forint / megrendelés.

Rendelhető termékek:
Kérjük az alábbiak közül írja be a Milyen terméket szeretne rendelni? kérdéshez

Amplifon elemek: Amplifon 10, Amplifon 13, Amplifon 312, Amplifon 675
További információ>>>

Ampliclear kezdőcsomagok BTE és ITE hallókészülékekhez
További információ>>>

Perfect Dry Lux hallókészülék fertőtlenítő
További információ>>>

Phonak TV Connector hangtovábbító eszköz
További információ>>>

WIDEX RC DEX hallókészülék távirányító
További információ>>>

WIDEX TV DEX hangtovábbító eszköz
További információ>>>
 

Rendelhető elem mennyiségek: Az elemeket levelenként lehet rendelni, 1 levél 6 db elemet tartalmaz. Így pl. tud rendelni 6 db, 18 db, vagy 60 db elemet.

Amennyiben több típust kíván rendelni, akkor vesszővel elválasztva kérjük írja be a típusokat és a mennyiségeket. Pl. Amplifon 10, Amplifon 312 és a mennyiséghez 30 db, 60 db
 

Rendelés feldolgozása és szállítási határidő:

Adott napon 12:00-ig feladott rendelések legkésőbb a rendelés leadását követő munkanapon feladásra kerülnek. A futárszolgálat kapacitásától és teljesítőképességétől függően 1-3 munkanap kiszállítja a megrendelt terméket a csomagfeladás napjától számítva.

Házhoz szállítás díjszabása:

Szállítási költség: bruttó 1500 Ft/rendelés

A megrendelt termék fizetésének módja:

  • Utánvétel: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítási információk

  • A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-18:00 óra között történik. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudja, és biztosítani tudja a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak (1500 Ft/rendelés), valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.
Megrendelő űrlap

Töltse ki az űrlapot!

Rendelhető elemek: Amplifon 10, Amplifon 13, Amplifon 312, Amplifon 675

Nem megfelelő a formátum!