image

FIGYELEM! AZ ÜNNEPI IDŐSZAKBAN A KISZÁLLÍTÁS HOSSZABB IDŐT VEHET IGÉNYBE!
 

Termékek megrendelése weboldalon keresztül

Az Amplifon weboldalán keresztül történő rendelésnél kérjük töltse ki a Név, Lakcím, Telefonszám és e-mail cím mezőket, illetve azt, hogy melyik elérhető terméket és milyen mennyiséget rendel belőle. Az ügyfélszolgálatunk feldolgozza a rendelést és a átadja a futárszolgálat részére. A kézbesítés 3-5 munkanapot vesz igénybe.

Kérjük, amennyiben van e-mail címe, adja meg, hogy a rendelés visszaigazolását el tudjuk küldeni Önnek elektronikus úton is!

Egy levél elem ára: bruttó 590 forint
Termékeink szállítási költsége készpénzes fizetés esetén: bruttó 1250 forint
Termékeink szállítási költsége bankkártyás fizetés esetén: bruttó 990 forint

 

Rendelhető termékek:
Kérjük az alábbiak közül írja be a Milyen terméket szeretne rendelni? kérdéshez

Amplifon elemek: Amplifon 10, Amplifon 13, Amplifon 312, Amplifon 675
További információ>>>

Rendelhető elem mennyiségek: Az elemeket levelenként lehet rendelni, 1 levél 6 db elemet tartalmaz. Így pl. tud rendelni 6 db, 18 db, vagy 60 db elemet.

Amennyiben több típust kíván rendelni, akkor vesszővel elválasztva kérjük írja be a típusokat és a mennyiségeket. Pl. Amplifon 10, Amplifon 312 és a mennyiséghez 30 db, 60 db

Fizetési mód kiválasztása:
Amennyiben Ön készpénzzel szeretne fizetni a futárnál, a Készpénzzel szeretnék fizetni mezőbe írja be, hogy Igen. Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni, kérjük a Nem szót írja be a Készpénzzel szeretnék fizetni mezőbe.
 

Rendelés feldolgozása és szállítási határidő:

Adott napon feladott rendelések legkésőbb a rendelés leadását követő 1-3 munkanapon belül feladásra kerülnek. A futárszolgálat kapacitásától és teljesítőképességétől függően 1-2 munkanap kiszállítja a megrendelt terméket a csomagfeladás napjától számítva.
 

A megrendelt termék fizetésének módja:

  • Utánvétel: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítási információk

  • A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-18:00 óra között történik. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudja, és biztosítani tudja a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak a futár részére való teljesítését.
Megrendelő űrlap

Töltse ki az űrlapot!

Rendelhető elemek: Amplifon 10, Amplifon 13, Amplifon 312, Amplifon 675

Nem megfelelő a formátum!