image

Hallókészülék elem rendelés

Az Amplifon weboldalán keresztül történő rendelésnél kérjük töltse ki a Név, Lakcím, Telefonszám és e-mail cím mezőket, illetve azt, hogy mennyit és melyik típusú elemből rendel. Az ügyfélszolgálatunk feldolgozza a rendelést és a megadott telefonszámon keresni fogja a rendelés visszaigazolása céljából.  

Kérjük, amennyiben van e-mail címe, adja meg, hogy a rendelés visszaigazolását el tudjuk küldeni Önnek elektronikus úton is!

Rendelhető elem típusok: Amplifon 10, Amplifon 13, Amplifon 312, Amplifon 675

Elem ára: 1 levél (6 db elem) ára 590 Ft

Rendelhető elem mennyiségek: Az elemeket levelenként lehet rendelni, 1 levél 6 db elemet tartalmaz. Így pl. tud rendelni 6 db, 18 db, vagy 60 db elemet.

Amennyiben több típust kíván rendelni, akkor vesszővel elválasztva kérjük írja be a típusokat és a mennyiségeket. Pl. Amplifon 10, Amplifon 312 és a mennyiséghez 30 db, 60 db

Rendelés feldolgozása és szállítási határidő:

  • Adott napon 12:00-ig feladott rendelések, legkésőbb a rendelés leadását követő munkanapon feladásra kerülnek.
  • A futárszolgálat kapacitásától és teljesítőképességétől függően 1-3 munkanap a kiszállítás a csomagfeladás napjától számítva.

Házhoz szállítás díjszabása:

  • Szállítási költség: bruttó 1500 Ft/rendelés

A megrendelt termék fizetésének módja:

  • Utánvétel: A terméket az általunk megbízott GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Házhoz szállítási információk

  • A csomagok kézbesítése munkanapokon 8:00-18:00 óra között történik. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudja, és biztosítani tudja a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak (1500 Ft/rendelés), valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.
Megrendelő űrlap

Töltse ki az űrlapot!

Rendelhető elemek: Amplifon 10, Amplifon 13, Amplifon 312, Amplifon 675

Nem megfelelő a formátum!