image

Hallókészülék elem 50% kedvezménnyel!

Szeptemberi elem akció az Amplifonnál! Vásároljon hallókészülékébe elemet szeptember 1 – 11 között vagy a készlet erejéig, és mi 50% árengedményt biztosítunk az elem árából! Az ajánlat csak hallókészülék nyilvántartási kiskönyv bemutatásával vehető igénybe és egy vásárló maximum 4 levél elemet vásárolhat a kedvezményes áron!

Önhöz legközelebbi hallásközpontot ide kattintva találja meg! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Az országos hallásszűrésre történő bejelentkezés menete:

 

1. Értesítő kézhez vétele
Amennyiben Ön értesítőt kapott hallásszűrésről, kérjük hívja az értesítésen megadott telefonszámot. A megadott telefonszámon minden nap 9 és 12 óra között jelentkezhet be a szűrővizsgálatra. Kollégánk időpontot egyeztet Önnel, így Önnek csak meg kell jelennie az egyeztetett időpontban, további teendő nincs.

2. Online bejelentkezés
Amennyiben nem kapott értesítőt, de mégis el szeretne jönni hallásvizsgálatra, használja könnyen kitölthető online előjegyzési lapunkat, ahol néhány adat megadásával könnyen jelezheti igényét időpontra. Kollégáink 24 órán belül feldolgozzák a bejelentkezést és felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen a szűrővizsgálat elvégzésére. Önnek innentől csak az egyeztetett időponton kell megjelennie, további teendő nincs.

Online foglalok időpontot>>>

3. Telefonos bejelentkezés
Amennyiben nem kapott értesítőt, és online sem szeretne bejelentkezni, kérjük hívja a 06 1 350 60 70 telefonszámot. A telefonszám minden nap 8 és 16 óra között hívható. Kollégánk időpontot egyeztet Önnel, így Önnek csak meg kell jelennie az egyeztetett időpontban, további teendő nincs. A nagy érdeklődés miatt előfordulhat, hogy kollégáink, akik az időpontokat egyeztetik foglaltak, ezért javasoljuk, hogy első körben mindenképpen online próbáljon bejelentkezni.