Széles hallókészülék választékkal várjuk az Amplifonnál

Az Amplifon a legújabb technológiát képviselő, digitális hallókészülékeket forgalmazza, melyek különböző élethelyzetekre hangoltak, és teljes mértékben személyre szabottak. Termékkínálatunkban megtalálhatóak a legnagyobb hallókészülék márkák, széles választékkal várjuk ügyfeleinket.

A modern, digitális hallókészülékek egészen apró méretű elektronikus eszközök és a hallásproblémával küzdők számára visszahozzák a teljes életet, a hangok élvezetét. 

  • Képesek alakítani az eredeti hangot, lokalizálni a forrását és segíteni a térhallásban, képesek a zajcsillapításra, szélzaj-csökkentésre is.
  • Különböző erősítésére van lehetőség, így a halk hangokat jobban, a hangosabbakat kevésbé vagy egyáltalán nem erősítik.
  • A halláskárosodásnak megfelelően lehet beállítani a készülékeket, ez az úgynevezett illesztés. 

 

 

A digitális hallókészülékek csoportján belül megkülönböztetünk fülbe, illetve fül mögé helyezhető hallókészüléket. Az okos hallókészülékek telefonokhoz és egyéb eszközökhöz is kapcsolódnak, így könnyítve meg a használatukat és teljesebbé, természetesebbé teszik a hallásélményt.

Ismerje meg hallókészülék kínálatunkat és kiegészítő termékeinket!

 

Hallókészülék próbahordás

Mielőtt bármilyen hallókészüléket választ, elengedhetetlen egy audiológus által végzett hallásvizsgálat annak a megállapítására, hogy milyen hallókészülék a legmegfelelőbb. Korszerűen felszerelt Hallásközpontjaiban audiológus szakemberek várják, előjegyzési rendszerünknek köszönhetően várakozás nélkül vehet részt a hallásvizsgálaton. A szűrés mindössze 20-30 percig tart. Hallókészülékeinket pedig 15 napon keresztül tesztelheti akár otthonában is, mindezt teljesen díjmentesen*!

*Hallójárati hallókészülékek esetén a készülék házának egyedi gyártását minden esetben ki kell fizetni.

 

Az Amplifon ügyfeleként:

  • Ön is részesévé válik annak az ingyenes utógondozási programunknak, aminek keretében hallása nyomon követésével biztosítjuk, hogy a választott hallókészülék mindig optimális teljesítményt nyújtson.
  • Három év teljes körű ingyenes garanciát kap, minden általunk forgalmazott hallókészülékre, és ez nem jár semmilyen pluszköltséggel
  • Egyedülálló szolgáltatási háttért nyújtunk Önnek a hallókészülék illesztés, a szerviz és a kiegészítők forgalmazása tekintetében is.

Mint a világ legnagyobb hallókészülék forgalmazója, élen járunk az innovatív technológiák alkalmazásában, folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásainkat és szélesítjük a forgalmazott termékeink palettáját.