3 év garancia

A hallókészülékek kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont – a személyre szabott illesztés, a megfelelő hangélmény biztosítása, és a lehető legkorszerűbb hallásjavító eszköz kiválasztása mellett - a készülékekhez tartozó garancia időtartama.

Az Amplifon a világ legnagyobb hallókészülék forgalmazójaként egyedi megállapodásokkal rendelkezik a vezető hallókészülék gyártó vállalatokkal. Ennek a státusznak az előnyét a magyarországi ügyfeleink is élvezhetik: hazánkban egyedülálló módon 3 év teljes körű garanciát biztosítunk minden általunk forgalmazott hallókészülékhez.

Fontos információ, hogy a 3 év garancia semmilyen költséggel nem jár ügyfeleink számára. A garancia hatálya a rendeltetésszerűen viselt hallókészülékekre terjed ki, de nem vonatkozik lopásra, elvesztésre, törésre, illetve külső erőszakos behatásra.

A gyártó, általában a használati utasításban, vagy egy mellékelt nyomtatványon feltünteti, hogy melyek azok a tartozékok, alkatrészek, amelyek a garancia érvényessége alól kivételt képeznek, vagy korlátozott a garancia idejük (pl. hangszóró, RIC hangszóró, elemajtó).