image

Draadloze waarschuwingssystemen

Onze alarmoplossingen

  • Hoort u de deurbel of het belsignaal an uw telefoon niet of moeilijk?
  • Heeft u zuch al eens overslapen omdat u het alarmsignaal van de wekker niet hoorde?
  • Staat de babyfoon niet luid genoeg?
  • En wat met uw brand- of inbrekersalarm?

De accessoires van Amplifon bieden een aangepaste oplossing en zijn eenvoudig te installeren. De draadloze waarschuwingssystemen zorgen ervoor dat u, ongeacht de afstand, omgevingslawaai of klank, elk signaal perfect opvangt. U wordt gewaarschuwd via een versterkt geluidssignaal, een helder lichtsignaal of een duidelijk voelbaar trilsysteem. Bovendien zijn er ook toestellen beschikbaar die alle drie deze meldingen combineren, voor een nog beter resultaat en een nog veiliger gevoel.

De ontvangers staan ofwel vast in de kamer waar u zich bevindt, of zijn draagbaar. U kunt ze zelfs meenemen in de tuin. Ze werken op batterijen of op elektriciteit. Een combinatie van verschillende zenders die u op de hoogte brengen van bepaalde geluidsgebeurtenissen is ook mogelijk. Op de ontvanger gaat er dan een lampje branden dat aangeeft van welke verzender het signaal komt. Eenvoudig, maar zeer doeltreffend.

 

                Zenders - voorbeelden                                                                            Ontvangers - voorbeelden

                                                 

De wekkers

Ook onze wekkers werken op dezelfde manier. Niet alleen heeft u de keuze uit verschillende modellen, zowel voor thuis als op reis of met batterijen of stroom, maar u krijgt bovendien ook een totaaloplossing met heel wat mogelijkheden, zoals:

  • Krachtige en afstelbare alarmen
  • Een trilset voor onder het hoofdkussen (standaard geleverd bij elke wekker en te gebruiken naar eigen behoefte)
  • Een lichtflitssignaal
  • Wekkers op stroom met een noodbatterij in geval van stroompanne
  • Draadloze oplossing voor op reis

 

Geemarc Wake/Shake > 59,00€                Bellmann Alarm Clock Pro > 118,98€

Benieuwd naar onze draadloze waarschuwingssystemen? Vraag in uw hoorcentrum naar ons compleet en meest recente aanbod hooraccessoires en hooroplossingen voor waarschuwingssys

Graag meer weten?

Geïnteresseerd in onze wek- en waarschuwingssystemen voor uzelf of voor een kennis? In uw hoorcentrum vertellen onze audiologen u er graag meer over.
Maak een afspraak