image

Waarom kiezen voor Amplifon?

Onze Amplifon aanpak

Bij Amplifon zijn we gepassioneerd door uw verhalen. Elke dag luisteren we naar u en zoeken we samen naar de beste oplossing. Expertise, innovatie en diep menselijke interesse liggen aan de basis van alles wat we voor u willen doen.
Lees verder

Gratis hoortest

Een Amplifon-hoortest gaat gepaard met een uitgebreide analyse en evaluatie van uw huidige gewoontes, noden en behoeften, met betrekking tot uw gehoor. Tijdens de eerste afspraak staat alles in het teken van een informatieve, behulpzame en ontspannen kennismaking.
Lees verder

Vrijblijvende proefperiode

We vinden het belangrijk dat u de tijd krijgt om de hoortoestellen eens uit te proberen. Bij Amplifon bieden we u de mogelijkheid om gedurende enkele weken, volledig vrijblijvend, uw hoorapparaten te gebruiken en het effect ervan te testen in uw dagelijkse leven.
Lees verder

Onze audiologen

Als wereldleider in hooroplossingen hebben we de best opgeleide mensen om uw behoeften te begrijpen. En dankzij hen de beste oplossing om opnieuw zonder problemen te kunnen communiceren.
Lees verder

Altijd dicht bij u

Als wereldleider in hooroplossingen beschikt Amplifon over een netwerk van meer dan 150 hoorcentra en servicepunten in België en meer dan 10 000 gespecialiseerde centra in 21 landen.
Lees verder

A-merken

Wij selecteren voor u de meest discrete en innovatieve hoortoestellen op maat! We bieden een assortiment A-merken aan, aangepast aan uw interesses en budget.
Lees verder