Gehoorverlies herkennen

Het is soms niet makkelijk om de symptomen van gehoorverlies te herkennen, of te weten wat voor soort gehoorverlies u zou kunnen hebben. Amplifon kan samen met u uw specifieke situatie bekijken en u bijstaan met deskundig advies.
Alles over gehoorverlies

Symptomen van gehoorschade

Gehoorbeschadiging en gehoorverlies komen steeds vaker voor, zowel bij jongeren als ouderen, en kunnen heel wat verschillende oorzaken hebben. Veel voorkomende oorzaken zijn ouderdom, erfelijkheid, familiale voorbestemdheid, medicatie, ziekte of het te lang blootgesteld worden aan luide muziek.
Ontdek alle symptomen van gehoorschade

Tinnitus

Tinnitus heeft meerdere oorzaken. Ze manisfeteren zich door ongemakkelijk zoemen of fluiten die soms permanent en soms tijdelijk zijn.
Alles over tinnitus

De ziekte van Menière

De ziekte van Menière wordt gekenmerkt door herhaalde aanvallen van duizeligheid, vergezeld van fluiten en tinnitus en gehoorverlies. Meestal wordt slechts één oor aangetast.
Ontdek meer over de ziekte van Menière!

Andere ooraandoeningen

Als horen zo kostbaar is, komt dat omdat 40% van de informatie die door onze zintuigen wordt verstrekt, van auditieve oorsprong is. Sommige aandoeningen verstoren het gehoorsysteem. Amplifon vertelt u graag over de meest voorkomende ooraandoeningen, symptomen en mogelijkheden tot behandeling.
Ontdek andere ooraandoeningen

Waarom kiezen voor Amplifon?

Als de wereldleider in hooroplossingen staan we voor transparantie in alles wat we doen. De klant staat bij ons centraal en dat ziet u terug in onze manier van werken.
Lees verder