image

100% tevreden

100% tevredenheid

Het kan verontrustend zijn te moeten constateren dat uw gehoor niet meer is wat het eens was. Het vergt moed en vastberadenheid om hier iets aan te doen.

Als u, of iemand die u nauw aan het hart ligt, vastberaden is om gehoorverlies aan te willen pakken, dan vindt Amplifon dat onze vastberadenheid om u te helpen minstens zo groot moet zijn. Vanaf het moment dat u een Amplifon-vestiging binnenstapt, staan wij u graag bij.

U mag erop vertrouwen dat wij in al onze vestigingen een consistent hoog niveau van klantenservice aan de dag leggen. Wanneer u kiest voor Amplifon, kiest u voor de meest recente technologische ontwikkelingen in de hoorzorg en voor een levenslange samenwerking als onderdeel van een uitgebreid op het individu gerichte dienstverlening. Onze ervaren audiologen stellen u gerust en gaan samen met u op zoek naar de beste hoortoestellen voor uw levensstijl en budget.

Kwalitieitsnormen

Onze hoge normen ten aanzien van klantenzorg komen naar voren in de vele getuigenissen van onze klanten. Lees op deze website hoe Amplifon zijn klanten heeft geholpen hun gehoor te verbeteren aan de hand van onze deskundige zorg en ondersteuning. We werken met toonaangevende producenten samen om wereldwijd de hoogste kwaliteit in hoorzorg te kunnen leveren. Bovendien houdt ons onderzoekscentrum in Milaan ons en de internationale medische gemeenschap op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in research en technologie op het gebied van ons gehoor.

Daarnaast hebben we in onze manier van werken een serie van testen geïntegreerd die een totaalbeeld moeten geven van uw gehoorverlies.

Als wereldleider inzake hooroplossingen hebben we de best opgeleide mensen om uw behoeften te begrijpen. En dankzij hen de beste oplossing voor u te vinden om opnieuw zonder problemen te kunnen communiceren.

5-jaar service inbegrepen*

  • 6-maandelijkse controle
  • Bijregelingen
  • Herstellingen**
  • Vervangtoestel**

Klanttevredenheid

We hechten er belang aan dat al onze cliënten volledig tevreden zijn over hun hooroplossing en dat ze er het maximale kunnen uithalen. Wij werken graag met u samen aan de beste oplossing voor uw gehoor.

Wij doen op regelmatige basis klantentevredenheidsonderzoeken om voortdurend onze manier van werken te kunnen evalueren en zo nodig bij te sturen.

Wij staan altijd voor u klaar als u ons nodig hebt.

We nemen alle tijd om u ten volle van onze expertise te laten genieten. Bij ons bent u niet op 15 minuten buiten. We hebben daarnaast ruime openingsuren en proberen flexibiliteit in te bouwen in de agenda van onze audiologen en onze klantenadviseurs om u altijd zo snel en zo goed mogelijk te kunnen helpen. Met een nationaal netwerk van meer dan 150 hoorcentra en servicepunten zijn wij altijd bij u in de buurt aanwezig.

* Niet op mutualiteitshoorapparaten - **Ten gevolge van normaal gebruik