image

Herlaadbare hoortoestellen

5 voordelen van Signia Cellion herlaadbare hoortoestellen

Snel en makkelijk

Zijn herlaadbare, ingebouwde lithium-ion batterij biedt een autonomie van minimaal 24 uur na één laadbeurt van 4 uur. Door het unieke laden via inductie plaatst u de hoortoestellen zeer eenvoudig in de lader en schakelen de hoortoestellen automatisch aan bij het uitnemen.

Handig onderweg

De bijhorende lader kan u overal mee naartoe nemen om uw hoortoestellen altijd en overal te kunnen opladen. Na 30 minuten bent u reeds klaar om tot 7 uur van uw gehoor te genieten. Herladen is eenvoudig: in het  oplaaddoosje plaatsen en klaar.

Zuinig en milieuvriendelijk

Batterijen kopen en vervangen is niet meer nodig!

Een uitzonderlijke geluidskwaliteit

Dit hoortoestel valt op door zijn warme klankkleur, en zorgt zo voor een heel aangename luisterervaring.

Geavanceerde technologische functies

Het geluid past zich automatisch aan de omgeving aan, waardoor u op elk moment het beste resultaat behaalt zonder het hoortoestel manueel te moeten bijstellen. Bovendien kunt u uw hoortoestel aansluiten op externe toestellen zoals een tv of telefoon om zijn prestaties waar nodig te versterken.

Leven met herlaadbare hoortoestellen

Jonge moeder Julie uit Aalst is super enthousiast over haar nieuwe Signia Cellion herlaadbare hoortoestellen.
Wilt u zelf eens hoortoestellen met herlaadbare batterijen uitproberen? Aarzel niet, maak een afspraak met uw Amplifon audioloog, bespreek er de verschillende mogelijkheden en reserveer uw vrijblijvende proef.
Maak nu een afspraak