image

Amplifon service en expertise

Geniet van de service en de expertise van Amplifon

De Amplifon service

Wanneer u een hoortoestel bij Amplifon aankoopt, krijgt u ook een uitgebreid pakket aan verschillende services aangeboden. Zo kan u o.a. genieten van 5 jaar garantie op één of meerdere hoortoestellen. Met deze garantie heeft u recht op een regelmatige controle en evaluatie van uw gehoor. U krijgt ook steeds professioneel advies en aangepaste hulp wanneer bijvoorbeeld uw hoortoestel niet meer werkt of uw hoorapparaat bijgeregeld moet worden.

De prijs van een hoortoestel omvat dus niet alleen de kost van het specifieke toestel, maar ook de service die we bij Amplifon bieden:

  • Het aanpassen van uw hoortoestel op basis van waarneming en de evolutie van uw gehoorverlies
  • Begeleiding bij auditieve rehabilitatie en optimaal gebruiik van uw hoortoestel
  • Zorgen voor de administratieve procedures d.m.z financiering, betaling door derden, etc
  • Onbeperkte monitoring gedurende de hele levensduur van uw hoortoestel. Dit omvat een afspraak om de 6 maanden alsook op momenten dat u hulp nodig heeft.
  • Technische assistentie in heel België en Luxemburg (een netwerk van meer dan 150 hoorcentra en servicepunten)

De Amplifon expertise

Bovendien geniet u met Amplifon ook van wereld's leider in hooroplossingen. De Amplifon-experts verwelkomen u en adviseren u om u de beste oplossing voor uw gehoorprobleem te bieden in meer dan 11.000 centra over de hele wereld. Al meer dan 65 jaar werken we dagelijks samen met medische professionals om onze expertise te versterken.

Amplifon werkt van gerenommeerde fabrikanten van hoortoestellen en biedt een breed gamma aan hoorhulpreferenties met de nieuwste innovaties. Om de kwaliteit van onze hooroplossingen te waarborgen, worden alle hoortoestellen die wij aanbieden nauwkeurig gestest en geëvalueerd door de Technische Commissie van Amplifon. We kunnen u altijd de hooroplossing bieden die het beste bij u past. Dankzij onze gratis hoortest en onze proefperiode krijgt u ook de gelegenheid om uw hoortoestellen te testen in uw dagelijkse omgeving voordat u beslist.

Het welzijn van onze klanten vormt de kern van onze zorgen. Onze teams verwelkomen u en staan altijd tot uw beschikking in al onze hoorcentra.