image

Oordoppen: standaard en op maat gemaakt

Bescherm uw gehoor met oordoppen voor elke situatie

Water, geluid, hoogte.....Verschillende factoren kunnen gehoorongemakken veroorzaken en het gehoor in het dagelijks leven verzwakken. Het dragen van gehoorbescherming vermindert dit ongemak en beschermt uw gehoor beter, van standaard oordoppen (waterafstotend, geluidswerend, comfort) tot op maat gemaakte gehoorbescherming voor uw dagelijkse activiteiten. Ontdek ons gehoorbeschermingassortiment dat u elke dag vergezelt.

Standaard gehoorbescherming

Standaard gehoorbescherming genaamd "oordoppen" komen in een breed bereik voor meer comfort. waterafstotend, geluidswerend, comfortabel....Ze beschermen uw oren en verminderen het geluid, ongeacht uw activiteit.

- Waterafstotende gehoorbescherming

In contact met water wordt het oor verzwakt omdat de immuunweerstand afneemt. Herhaald contact met zout, chloor en infectie met ziektekiemen kan een ontsteking van de gehoorgang veroorzaken. Het wordt daarom sterk aanbevolen om uw oren te beschermen. Verschillende waterafstotende gehoorbeschermers voorkomen elke binnendringing van water in het oor. 

- Gehoorbescherming tegen lawaai op het werk

Of u nu op de werkplaats bent of tijdens uw activiteiten en hobby's, u kunt worden blootgesteld aan gevaarlijke geluidsniveaus die het hoorsysteem kunnen beschadigen. Geluidsbescherming helpt u om uw auditieve kapitaal te behouden ongeacht uw activiteit: concert, werk, jacht, autosport, doe-het-zelvers....

- Comfort gehoorbescherming

Gehoorbescherming Travel: bescherm uw trommelvliezen tegen het risico van overdruk wanneer u per vliegtuig of trein reist of op grote hoogte.

Gehoorbescherming Sleep: bent u een lichte slaper? Kies voor een rustige nacht met slaap oordopjes. 

Op maat gehoorbescherming

Op maat gemaakte gehoorbescherming wordt geleverd door uw Amplifon audioloog. Door indrukken van uw gehoorgang te nemen, zijn ze perfect aangepast aan de anatomische vorm van uw oren. Ze hebben uitgebreide akoestische filters om gevaarlijke geluiden te stoppen. Ze zijn comfortabel en effectief en laten u toe om al uw activiteiten te oefenen zonder risico's voor uw gehoor.

Waterafstotende gehoorbescherming

In contact met water zijn de oren meer blootgesteld aan het risico van het ontwikkelen van infecties. Uw oren beschermen tegen water is daarom essentieel, vooral voor mensen met chronische oorontstekingen. Er zijn verschillende gehoorbeschermingen om waterintrusie in het buitenoor te voorkomen. Onze audiologen staan tot uw beschikking om u te begeleiden bij de keuze van uw gehoorbescherming.
Bekijk de waterafstotende gehoorbescherming

Gehoorbescherming om beter te slapen

Goed slapen is essentieel. Onze slaap kan echter gemakkelijk verstoord worden door externe factoren zoals een luidruchtige omgeving of een echtgenoot die snurkt. Met gehoorbescherming, geniet eindelijk van een diepe en ontspannen slaap, zonder gestoord te worden door geluiden van buitenaf.
Beter slapen!

Beschermen op het werk

Veel mensen hebben last van lawaai op de werkplek. Specifieke oordopjes verminderen het geluid dat een professional op zijn werkplek tegenkomt.
Beschermen op het werk

Gehoorbescherming voor concerten en festivals

Het festivalseizoen komt terug. Een moment waarop we vaak geconfronteerd worden met grote volumes geluid. Vergeet niet om uw oren te beschermen met oordopjes!
Bekijk onze behoorbescherming voor concerten en festivals

Hoe beschermen tegen schoten?

Geweerschoten kunnen uw gehoor beschadigen. Het wordt daarom aanbevolen om uw oren te beschermen met gespecialiseerde oordopjes.
Hoe beschermen tegen schoten?

Geluiddempende hoofdtelefoon

Bescherm uw gehoor met een geluiddempende hoofdtelefoon!
Ontdek onze geluiddempende hoofdtelefoons!