image

Oordoppen: standaard en op maat gemaakt

Gehoorbescherming

Het gehoor is gevoelig. Het is belangrijk om er zorg voor te dragen . Water, chloor, harde geluiden, enz. kunnen het gehoor beschadigen of vervelende bijgeluiden zoals oorsuizen of gepiep veroorzaken. Om uw oren te beschermen tegen geluidsagressie, draagt u best aangepaste gehoorbescherming.

 

 

Waterafstotende gehoorbescherming

In contact met water zijn de oren meer blootgesteld aan het risico van het ontwikkelen van infecties. Uw oren beschermen tegen water is daarom essentieel, vooral voor mensen met chronische oorontstekingen. Er zijn verschillende gehoorbeschermingen om waterintrusie in het buitenoor te voorkomen. Onze audiologen staan tot uw beschikking om u te begeleiden bij de keuze van uw gehoorbescherming.
Bekijk de waterafstotende gehoorbescherming

Gehoorbescherming om beter te slapen

Goed slapen is essentieel. Onze slaap kan echter gemakkelijk verstoord worden door externe factoren zoals een luidruchtige omgeving of een echtgenoot die snurkt. Met gehoorbescherming, geniet eindelijk van een diepe en ontspannen slaap, zonder gestoord te worden door geluiden van buitenaf.
Beter slapen!

Beschermen op het werk

Veel mensen hebben last van lawaai op de werkplek. Specifieke oordopjes verminderen het geluid dat een professional op zijn werkplek tegenkomt.
Beschermen op het werk

Gehoorbescherming voor concerten en festivals

Het festivalseizoen komt terug. Een moment waarop we vaak geconfronteerd worden met grote volumes geluid. Vergeet niet om uw oren te beschermen met oordopjes!
Bekijk onze behoorbescherming voor concerten en festivals

Hoe beschermen tegen schoten?

Geweerschoten kunnen uw gehoor beschadigen. Het wordt daarom aanbevolen om uw oren te beschermen met gespecialiseerde oordopjes.
Hoe beschermen tegen schoten?

Geluiddempende hoofdtelefoon

Bescherm uw gehoor met een geluiddempende hoofdtelefoon!
Ontdek onze geluiddempende hoofdtelefoons!