image

Waterafstotende gehoorbescherming

Met waterafstotende oordopjes zwemmen: wat moet u weten?

In contact met water zijn de oren kwetsbaar en is ons gehoor in gevaar. Zout, chloor of ziektekiemen in het zwembadwater kunnen een ontsteking van het oor veroorzaken. Het beschermen van uw oren tijdens wateractiviteiten zoals surfen, kajakken of zwemmen is essentieel voor het horen van de gezondheid.

Opgelet: duik niet met oordopjes. Ze kunnen de balans van druk voorkomen.

 

Bij volwassenen of kinderen met otitis, is het noodzakelijk om oordopjes te gebruilen om te zwemmen om een superinfectie van de ziekte te voorkomen.

 

Ga naar één van onze Amplifon-centra om uw waterafstotende gehoorbescherming te kiezen. Onze audiologen helpen u bij het kiezen van de meest effectieve en beste oplossing voor u.

 

Kies uw waterafstotende gehoorbescherming

De standaard oordopjes:

Siliconen of schuim, worden aanbevolen voor specifiek gebruik. De standaard oordopjes zijn zeer kneedbaar en passen zich perfect aan uw gehoorgang aan, zonder druk op het oor te zetten. Ze blokkeren de geluiden niet. U kan volledig genieten van het plezier van het water en het geluid van de golven terwijl u uw oren beschermt.

 

De op maat gemaakte oordopjes:

Op maat gemaakte oordopjes worden gemaakt door het nemen van de afdruk van uw gehoorgang. Ze zijn zeer waterdicht en perfect geschikt voor u. Deze oordoppen zijn gemaakt van flexibel materiaal en hypoallergeen. Ze garanderen een veiligheid tijdens het baden of zelfs onder de douche.