image

Gehoorbescherming voor concerten en festivals

Gehoorbescherming voor concerten en festivals

De festivalzomer komt er weer aan en dat is het perfecte moment om u onder te laten dompelen door pompende beats, exotische ritmes of stevige gitaren in het bijzijn van je vrienden. 

Maar het orgaan dat u al dat muzikale plezier laat beleven, is ook een van de gevoeligste delen van je lichaam. Zeker als u het te lang en te vaak blootstelt aan te luide muziek, zoals op je favoriete festival. De grens van 100db wordt op festivals en concerten namelijk weleens overschreden.

Wie zijn gehoor onvoldoende beschermt, vergroot de kans om in de loop van zijn leven permanente gehoorschade op te lopen. Niet alleen is gehoorschade bijna altijd onherstelbaar, het kan bovendien ook leiden tot ernstige maatschappelijke problemen en steeds vaker zijn het jonge mensen die er mee te kampen hebben.

Gelukkig zijn er mogelijkheden om uzelf en uw oren te beschermen tegen gehoorschade. Gehoorbeschadiging en gehoorverlies kunnen namelijk grotendeels voorkomen worden door het dragen van gehoorbescherming op maat. Daarom ijvert Amplifon voor kwaliteitieve en betaalbare gehoorbescherming, zeker voor jongeren.

Pluggerz Music 2-in-1 > 169 

  • Optimaal draagcomfort en pasvorm
  • Geschikt voor langdurig dagelijks gebruik
  • Keuze uit meerdere filters

Pluggerz Music DM > 169 

  • Optimaal draagcomfort en pasvorm
  • Gelijke demping voor alle frequenties 
  • Geeft 10, 15, 20 of 25 db demping afhankelijk van de filter die u kiest
  • Geschikt voor professionals

De Pluggerz gehoorbeschermers hebben een vlak filter, dat het geluid niet vervormt en dus een optimale muziekbeleving garandeert. De Pluggerz Custom-Fit Music combineren het hoogste comfort met de beste bescherming en worden door de audiologen van Amplifon op maat aangemeten.

Pluggerz gehoorbescherming

We weten allemaal dat muziek vaak te luid is wanneer u naar een concert of tijdens een festival gaat. Ontdek hier hoe u uw gehoor optimaal kunt beschermen tijdens concerten of festivals.
Ontdek Pluggerz: de meest complete gehoorsbescherming