image

Onze service

Een service op maat

  • Raakt u, na verloop van tijd, gewend aan uw hoorapparaten?
  • Zijn ze perfect afgesteld?
  • Voldoen ze aan uw persoonlijke behoeften en verwachtingen?

Pas als u volledig overtuigd bent, beslist u of u ze wenst aan te kopen. Daarnaast bieden we u verschillende serviceformules aan, afgestemd op uw budget. Afhankelijk van uw serviceformule geniet u van extra voordelen en bijkomende diensten. Bij Amplifon koopt u dus niet enkel een hoorapparaat. U koopt ook een compleet pakket aan diensten en voordelen waar u gedurende de volledige levensduur van uw toestellen van geniet. Controles, bijregelingen, een meegeleverd onderhoudspakket, ... alles is in de prijs inbegrepen. Bij Amplifon maken we een prioriteit van uw gebruiksgemak.

Het stopt dus niet bij de aankoop van uw hoorapparaten. Het gewenningsproces gaat voort bij Amplifon. Uw gehoor zal blijven evolueren en dus zullen ook uw hoortoestellen na verloop van tijd moeten worden aangepast. Het is daarom belangrijk dat u regelmatig bij uw Amplifon hoorcentrum langsgaat voor een check-up. Zo kunnen we controleren of uw toestellen nog goed zijn afgestemd op uw huidige gehoortoestand.

Als u uw gehoor aan Amplifon toevertrouwt, garanderen wij met ons nazorgprogramma dat u altijd het optimale uit uw hooroplossingen en hoortoestellen haalt. Onze audioloog adviseert u ook over de dagelijkse verzorging die nodig is om de beste prestaties van uw hoorapparaten te garanderen en wat u moet doen als de batterijen aan vervanging toe zijn.

Onze gratis vijfjarige garantie omvat een regelmatige controle en evaluatie van uw gehoor, gepaard met deskundige hulp en advies. Herstelling en bijregeling van uw hoorapparaten kunnen nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw hoortoestellen hun optimale efficiëntie behouden. Ook kan u in de Amplifon hoorcentra terecht voor demonstraties van de nieuwste hoorzorgtechnologieën.