image

Onze audiologen

Onze audiologen

Uw audioloog in élke vestiging

Zoekt u een geschikte audioloog? Bij ieder van onze 150 vestigingen in België is er minstens één gekwalificeerd audioloog aanwezig. In de grotere hoorcentra staat er een heel team audiologen ter beschikking van onze klanten, vaak ondersteund door een klantenadviseur.

Uw audioloog dichtbij

We zijn ook samenwerkingen aangegaan met heel wat plaatselijke opticiens zodat u ook daar − dichter bij huis − geholpen kan worden door een Amplifon-audioloog. Daar kan u op afspraak altijd terecht voor een gratis hoortest, advies en de aanpassing van hoorapparaten.

Uw gekwalificeerde audioloog

Al onze audiologen zijn volledig gekwalificeerd en geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid en bij het RIZIV. Het RIZIV of rijksinstlinituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering registreert uitsluitend professionals die voldoen aan de door haar gestelde normen op het gebied van opleiding, professionele vaardigheden en gedrag. Dit omvat een hogeschool of universitaire opleiding van 3 tot 5 jaar.

De beste oplossing aangeboden door uw audioloog

Onze audiologen blijven op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de hoorzorgtechnologie en de best practice, zodat ze altijd de beste hooroplossing kunnen bieden voor uw specifieke behoeften. Elke Amplifon audioloog of audiologe is ervoor opgeleid essentiële medische omstandigheden te herkennen en indien nodig u door te verwijzen naar een geschikt medisch specialist.

Als de audioloog tijdens de beoordeling ook maar enigszins twijfelt over de medische toestand van uw oren, dan zal hij of zij u doorverwijzen naar uw huisarts of een neus-, keel- en oorspecialist (NKO) voor een medische diagnose.