image

Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten voor hoorapparaten

Een correct onderhoud van uw hoortoestellen is belangrijk voor een optimale werking en hygiënische zorg voor uw hoorapparaat draagt bij tot een verlengde levensduur. Amplifon raadt u aan om uw hoortoestellen op regelmatige basis schoon te maken en heeft daarom de productlijn Ampliclear gecreëerd: een assortiment onderhoudsproducten om te allen tijde te kunnen profiteren van de beste hoorkwaliteit. Onze onderhoudsproducten zijn steeds beschikbaar in uw Amplifon hoorcentrum. U kan ze ook online bestellen door hier te klikken.

Het Ampliclear assortiment is onderverdeeld in twee categorieën. Enerzijds zijn er de reinigingsproducten en anderzijds de droogproducten

Onze reinigingsproducten

Het onderhouden van uw hoortoestellen is essentieel voor een optimale werking en een langere levensduur. Amplifon heeft daarom het Ampliclear-assortiment ontwikkeld om u te helpen.
Ontdek onze reinigingsproducten

Onze droogproducten

Het drogen van uw hoortoestellen is net zo essentieel als het schoonmaken ervan. Het Ampliclear-assortiment van Ampliflon draagt bij aan het volledige onderhoud van uw apparaat.
Ontdek onze droogproducten