Veelgestelde vragen tijdens de Covid-19 situatie

De huidige situatie is gunstig voor twijfels en veel vragen. Ontdek de antwoorden op de meest gestelde vragen tijdens deze COVID-19-periode
Lees meer

Hoortoestelbatterijen

Amplifon biedt u voor elk type hoorapparaatbatterijen van de beste kwaliteit aan, conform aan alle Europese normen. De batterijen zijn altijd te verkrijgen bij het Amplifon hoorcentrum in de buurt.
Lees verder!

Onderhoudsproducten

Een correct onderhoud van uw hoortoestellen is belangrijk voor een optimale werking en hygiënische zorg voor uw hoorapparaat draagt bij tot een verlengde levensduur.
Lees verder

Tips voor reiniging en onderhoud van uw hoortoestellen

Om uw hoortoestellen in goede staat te houden, moet u ze regelmatig reinigen en goed onderhouden. Lees hier onze interessante weetjes en tips.
Lees verder

Hoe communiceren met hoortoesteldragers

Als iemand een hoortoestel draagt wil dat helaas niet zeggen dat deze persoon per definitie perfect kan horen. Met de volgende tips proberen we u op weg te helpen.
Lees hier onze tips

6 maandelijkse controle

Net zoals uw zicht verandert met de jaren, is de kwaliteit van uw gehoor ook geen constante. We raden aan om elke 6 maanden een afspraak te maken bij uw audioloog om veranderingen in kaart te brengen en erop in te spelen.
Lees verder