image

Nieuwste hoortoestellen

De evolutie van hoortoestellen

Hoortoestellen evolueren net zo snel als smartphones en tv-toestellen. Elk jaar gaat de kwaliteit erop vooruit en komen er enkele nieuwigheden op de markt die op hun beurt telkens zorgen voor een betere luisterervaring. De laatste generatie hoortoestellen bootst beter dan ooit het natuurlijke oor na, waardoor luisteren met hoortoestellen steeds aangenamer wordt. Zo onderdrukken ze externe ruis nog beter en kan u uw favoriete muziek opnieuw beleven.

Naast een verbeterd gehoor biedt een modern hoorapparaat ook troeven op vlak van comfort en gebruiksgemak. Onze nieuwste hoortoestellen zijn vaak uitgerust met draadloze technologie die een rechtstreekse verbinding maakt met accessoires en zelfs smartphones en tablets. Zo blijft u altijd en overal in verbinding met de mensen en de wereld om u heen.

Wat denkt u van hooraccessoires die:

  • het geluid van uw favoriete TV-programma of muziek rechtstreeks doorgeven naar uw hoortoestellen,
  • u aan een gesprekspartner kan geven waardoor u vooral hoort wat u wil horen, zelfs in luidruchtige omgevingen en tot op 20 meter afstand,
  • u opnieuw vlot en handenvrij laten deelnemen aan telefoongesprekken zonder dat u iets van het gesprek hoeft te missen.

Discrete bediening

In combinatie met een afstandsbediening, een smartphone, een tablet of zelfs de Apple Watch wijzigt u eenvoudig het volume van uw hoortoestellen of wisselt u van luisterprogramma zonder dat iemand het zelfs maar door heeft. Ook indien u moeite hebt met de bediening via het hoortoestel zelf, is dit een zeer handige optie. Bepaal dus zelf wat u wilt horen, op eender welk moment van de dag.

Tot slot laten onze nieuwste hoortoestellen ook communicatie tussen 2 hoortoestellen toe, waardoor elke aanpassing op het linker- of rechter hoortoestel er automatisch voor zorgt dat het andere hoortoestel volgt.

Onze audiologen tonen u graag alle voordelen van de nieuwste technologie. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak in één van de vele Amplifon hoorcentra en verleg uw grenzen!

 

Mondmasker en hoortoestellen

Met de huidige gezondheidssituatie als gevolg van COVID-19 wordt het nu sterk aanbevolen om een masker te dragen. Dit betekent dus dat iedereen met een gehoorapparaat dit masker ook moet dragen. Ontdek enkele tips.
Lees meer

Test de nieuwste modellen uit

Wilt u de nieuwste hoortoestellen zelf eens uittesten en zien hoe ze u het leven nog meer vergemakkelijken? Onze audiologen tonen het u graag.
Kom en ontdek onze nieuwe modellen