image

Mini-hoortoestellen

kleinste hoorapparaten

Minimaal zichtbaar, maximale kwaliteit

Hoortoestellen worden steeds kleiner en tegelijkertijd ook technisch steeds verfijnder. Vaak zijn ze voor het blote oog nog amper zichtbaar en worden ze discreet in of achter het oor gedragen. Naast uitgebreid draagcomfort en discretie, bieden deze hoortoestellen u het beste op vlak van technologie en kan u ze ook discreet bedienen door middel van een eenvoudige smartphone-applicatie. Amplifon biedt u een uitgebreid assortiment kleine, discrete hoortoestellen aan, in verschillende formaten en uitvoeringen: de mini-hoortoestellen.

In-het-oor hoortoestellen

Klassiek formaat van het in-het-oor hoortoestel. Een in-het-oor-hoortoestel is op maat gemaakt, zit daardoor op een natuurlijke manier in de gehoorgang en geniet van de voordelen die de oorschelp biedt. Doordat deze kleine hoorapparaten (bijna) volledig in de gehoorgang zitten, zijn ze het toppunt van discretie. U ziet ze amper, maar hoort ze wel! Dit type hoortoestel is eenvoudig te bedienen en past zich automatisch aan uw specifieke luistersituatie aan. Bepaalde in-het-oor-toestellen bieden daarnaast ook extra connectiviteitsmogelijkheden, wat u toelaat om extra accessoires te koppelen en uw hoortoestel(en) te regelen met behulp van een eenvoudige smartphone-applicatie. 

ReSound Lex                           ReSound LiNX² Intra

Luidspreker-in-het-oor hoortoestellen

Dit piepkleine hoortoestel zit verstopt achter de oorschelp. Een dun draadje verbindt het toestel met de kleine luidspreker die zich in de gehoorgang bevindt, waardoor het toestel zelf discreet blijft. Dit type hoortoestel heeft bovendien heel wat aanpasmogelijkheden, aangezien de luidspreker vervangen kan worden en er verschillende types luidsprekers bestaan met telkens een andere sterkte.

Ook aan kleuren is er voor dit type toestel geen gebrek, waardoor u steeds een exemplaar vindt dat perfect bij uw behoeften past. Dankzij een mini-hoortoestel met luidspreker in het oor kan u zowel op het werk als bij vrienden en familie met een gerust hart deelnemen aan gesprekken. Een uitgebreid assortiment discrete accessoires zorgt ervoor dat u in elke situatie goed hoort en daarnaast zelf de controle behoudt over wat u wilt horen. Een dergelijk hoortoestel past zich volledig aan aan uw levensstijl.