image

Mini-hoortoestellen

Waarom kiezen voor een mini-hoortoestel?

kleinste hoorapparaten

Het mini hoortoestel

Zoekt u een hoortoestel dat niet alleen klein, maar ook technisch zeer verfijnd is? Dan vindt u in het mini hoortoestel mogelijk uw ideale match. Deze kleinste hoortoestellen draagt u discreet in óf achter uw oorschelp. Daardoor zijn ze voor het blote oog amper zichtbaar. Via een dun draadje verbindt het hoortoestel zich met de kleine luidspreker in uw gehoorgang. Dat maakt dit model niet alleen onopvallend, maar ook technisch erg vernuft. Dankzij het mini hoortoestel, ook wel bekend als luidspreker-in-het-oor-hoortoestellen, mist u geen enkel detail meer van gesprekken met familie of vrienden. Bovendien kunt u moeiteloos de luidspreker aanpassen, voor een type dat perfect past bij uw levensstijl.

 

Eigenschappen mini hoortoestel:

• Op technologisch vlak het meest geavanceerde hoortoestel

• Geen geluidsverlies doordat de luidspreker direct in de gehoorgang zit

• Geschikt voor de meerderheid van mensen (behalve bij erg zwaar gehoorverlies)

• Veel kleiner van formaat en extreem discreet

• Zeer hoog draagcomfort vanwege het kleine formaat

• Het type luidspreker is aanpasbaar zonder een nieuw hoortoestel te kopen

• Verkrijgbaar in verschillende kleuren

• Ook beschikbaar als herlaadbaar hoortoestel

• Compatibel via Bluetooth met veel moderne accessoires en smartphones

Luidspreker-in-het-oor hoortoestellen

Dit piepkleine hoortoestel zit verstopt achter de oorschelp. Een dun draadje verbindt het toestel met de kleine luidspreker die zich in de gehoorgang bevindt, waardoor het toestel zelf discreet blijft. Dit type hoortoestel heeft bovendien heel wat aanpasmogelijkheden, aangezien de luidspreker vervangen kan worden en er verschillende types luidsprekers bestaan met telkens een andere sterkte.

 

 

Ook aan kleuren is er voor dit type toestel geen gebrek, waardoor u steeds een exemplaar vindt dat perfect bij uw behoeften past. Dankzij een mini-hoortoestel met luidspreker in het oor kan u zowel op het werk als bij vrienden en familie met een gerust hart deelnemen aan gesprekken. Een uitgebreid assortiment discrete accessoires zorgt ervoor dat u in elke situatie goed hoort en daarnaast zelf de controle behoudt over wat u wilt horen. Een dergelijk hoortoestel past zich volledig aan aan uw levensstijl.