image

Mini-hoortoestellen

kleinste hoorapparaten

Het mini hoortoestel

Zoekt u een hoortoestel dat niet alleen klein, maar ook technisch zeer verfijnd is? Dan vindt u in het mini hoortoestel mogelijk uw ideale match. Deze kleinste hoortoestellen draagt u discreet in óf achter uw oorschelp. Daardoor zijn ze voor het blote oog amper zichtbaar. Via een dun draadje verbindt het hoortoestel zich met de kleine luidspreker in uw gehoorgang. Dat maakt dit model niet alleen onopvallend, maar ook technisch erg vernuft. Dankzij het mini hoortoestel, ook wel bekend als luidspreker-in-het-oor-hoortoestellen, mist u geen enkel detail meer van gesprekken met familie of vrienden. Bovendien kunt u moeiteloos de luidspreker aanpassen, voor een type dat perfect past bij uw levensstijl.

Eigenschappen mini hoortoestel:

• Op technologisch vlak het meest geavanceerde hoortoestel

• Geen geluidsverlies doordat de luidspreker direct in de gehoorgang zit

• Geschikt voor de meerderheid van mensen (behalve bij erg zwaar gehoorverlies)

• Veel kleiner van formaat en extreem discreet

• Zeer hoog draagcomfort vanwege het kleine formaat

• Het luidspreker-type is aanpasbaar zonder een nieuw hoortoestel te kopen

• Verkrijgbaar in verschillende kleuren

• Ook verkrijgbaar als herlaadbaar hoortoestel

• Compatibel via Bluetooth met veel moderne accessoires en met smartphones

ReSound Linx 3DReSound Linx 3D

Luidspreker-in-het-oor hoortoestellen

Dit piepkleine hoortoestel zit verstopt achter de oorschelp. Een dun draadje verbindt het toestel met de kleine luidspreker die zich in de gehoorgang bevindt, waardoor het toestel zelf discreet blijft. Dit type hoortoestel heeft bovendien heel wat aanpasmogelijkheden, aangezien de luidspreker vervangen kan worden en er verschillende types luidsprekers bestaan met telkens een andere sterkte.

Ook aan kleuren is er voor dit type toestel geen gebrek, waardoor u steeds een exemplaar vindt dat perfect bij uw behoeften past. Dankzij een mini-hoortoestel met luidspreker in het oor kan u zowel op het werk als bij vrienden en familie met een gerust hart deelnemen aan gesprekken. Een uitgebreid assortiment discrete accessoires zorgt ervoor dat u in elke situatie goed hoort en daarnaast zelf de controle behoudt over wat u wilt horen. Een dergelijk hoortoestel past zich volledig aan aan uw levensstijl. 

In-het-oor hoortoestellen

Klassiek formaat van het in-het-oor hoortoestel. Een in-het-oor-hoortoestel is op maat gemaakt, zit daardoor op een natuurlijke manier in de gehoorgang en geniet van de voordelen die de oorschelp biedt. Doordat deze kleine hoorapparaten (bijna) volledig in de gehoorgang zitten, zijn ze het toppunt van discretie. U ziet ze amper, maar hoort ze wel! Dit type hoortoestel is eenvoudig te bedienen en past zich automatisch aan uw specifieke luistersituatie aan. Bepaalde in-het-oor-toestellen bieden daarnaast ook extra connectiviteitsmogelijkheden, wat u toelaat om extra accessoires te koppelen en uw hoortoestel(en) te regelen met behulp van een eenvoudige smartphone-applicatie. 

Phonak Virto