image

Een totaaloplossing voor uw gehoor

Omdat wij bij Amplifon van mening zijn dat uw oren niet alleen het beste hoortoestel maar ook de beste service verdienen, bieden we u door middel van een uitgebreid aanbod aan beschikbare service packs een service op maat, de best mogelijke persoonlijke opvolging en tal van extra voordelen. Want dankzij een kwalitatieve service op maat, geniet u langer van uw gehoor en dankzij een goed gehoor, geniet u meer van het leven!

Bij Amplifon gaan we dan ook ver om het beste hoortoestel op uw maat te zoeken. Om te garanderen dat ook onze service en ondersteuning daar volledig op is aangepast, is elk hoortoestel ook gekoppeld met een specifiek service pack. Zo kan u optimaal profiteren van een service op maat van uw profiel en uw hooroplossing, en dit zonder meerkost!

Onze service packs bevatten tal van extra voordelen zoals, afhankelijk van welk service pack u heeft, extra batterijkaartjes voor uw hoortoestel en korting op accessoires.

      

Maak gerust een afspraak in één van de vele Amplifon hoorcentra om onze uitgebreide service en de verschillende service packs te ontdekken!