ReSound LiNX 3D

Met geavanceerde technologieën wordt het menselijk oor zoveel mogelijk nagebootst, wat u helpt om geluiden te herkennen én te lokaliseren. Ook de draadloze accessoires zijn volledig gericht op een hoog spraakverstaan en comfort en dit in zelfs de meest uitdagende luistersituaties. Met deze 3e generatie LiNX-hoortoestellen voelt u zich onmiddellijk zelfzeker, in welke omgeving u ook bent. 

 

 

Natuurlijk en kristalhelder geluid

ReSound LiNX 3D hoortoestellen hebben een heel goede geluidskwaliteit. De hoortoestellen wisselen continu informatie uit over uw geluidsomgeving voor een optimale prestatie. 
Stelt u zich eens voor dat u met uw collega’s praat, met op de achtergrond het geluid van blenders, hakmessen en sissende pannen. Met dit toestel is dit gemakkelijker dan u denkt. Deze toestellen herkennen stemmen als de beste. Uit welke richting ze ook komen en hoe vaak het achtergrondgeluid ook verandert, met de LiNX 3D hoort u meer van alles om u heen én u verstaat weer wat er gezegd wordt.

Focus op wat u belangrijk vindt

Een fijn gesprek met uw vrienden terwijl u op weg bent naar een voetbalwedstrijd is gezellig, maar dat hoeft niet te betekenen dat u de geluiden om u heen niet meer wilt horen. Dankzij Binaurale Directionaliteit III kunt u zich focussen op wat u wilt horen én u bewust blijven van de geluiden om u heen.

Vrijwel onzichtbaar

De LiNX 3D hoortoestellen zitten niet alleen heel comfortabel maar zijn ook heel discreet. Uw familie, vrienden of collega’s zullen niet eens merken dat u ze draagt.

Optimaliseer zélf uw gehoorbeleving

Met de ReSound Smart 3D app kunt u zelf met behulp van uw smartphone uw hoorapparaten draadloos aanpassen aan uw specifieke noden
(aanpassen van de voorkeursinstellingen,  wijzigen van volume en aanpassen aan de geluidssituatie,) 

Altijd en overal, waar u ook bent.  

 

Sterke eigenschappen van de ReSound LiNX 3D

  • HD-geluid zorgt voor een helder en scherp gehoor.
  • Adaptatieve richtingsgevoeligheid helpt u om uw aandacht bij uw gesprekspartner te houden door de omringende, storende geluiden te onderdrukken
  • Ruisonderdrukker verhoogt het comfort in een rumoerige omgeving
  • Dit toestel biedt een verbeterd spraakverstaan in een winderige omgeving
  • Compatibel met het gamma draadloze accessoires voor een betere luisterervaring  bij het kijken naar televisie, luisteren naar de mobiele telefoon of wanneer de akoestiek niet goed is
  • Smart app zorgt voor een optimale bediening van uw toestellen

 

ReSound LiNX 3D bestaat in 14 kleuren.

ReSound LiNX 3D bestaat in 14 kleuren.
Discreet aangepast aan uw haar- en huidskleur of lekker flashy. U kiest !