image

Laatste technologische vernieuwingen

Wat zijn de nieuwste technologische innovaties?

Sinds een paar jaar hebben veel technologische ontwikkelingen ervoor gezorgd dat hoortoestellen efficiënter en ergonomischer zijn. Ze kunnen u dus een uitzonderlijke en natuurlijke geluidskwaliteit bieden. De hoorapparaten van de nieuwste generatie zijn uitgerust met verschillende technologische functies, ontworpen om u zowel comfort als autonomie te bieden.

Een beter begrip in geluid.

Een nieuw intelligent microfoonsysteem in hoortoestellen maakt het mogelijk om op spraak te focussen, ongeacht de geluidsomgeving en de bron van het geluid. Digitale filters verminderen vervelende achtergrondgeluiden en vergemakkelijken het verstaan van uw gesprekspartner(s) ook in een drukke omgeving (straatlawaai, transport, openbare plaatsen,....).

Uw audioloog zal uw hoorapparaten aanpassen opdat ze optimaal werken in deze situaties. Tijdens een concert of wanneer u naar muziek wilt luisteren, kunt u een specifiek programma starten met een kleine knop op uw hoortoestel. Als u voor een hoortoestel met een Bluetooth-connectiviteit hebt gekozen, kunt u dit doen via een applicatie van uw smartphone.

Een inter-orentechnologie

Als u een hoortoestel draagt in elk oor, helpt de nieuwe 360° inter-orentechnologie u de omgeving te analyseren waardoor u gemakkelijker in realtime kan communiceren. Hierdoor kan de gebruiker de ruimtelijke omgeving volledig in stereo waarnemen en zich gemakkelijk aanpassen aan elke verandering in de geluidsomgeving. 

Een anti-echosysteem

Anti-echotsystemen zijn altijd efficiënter en beschermen uw gehoor tegen de risico's van fluiten en echoën. Het luistercomfort is optimaal op elk moment, zelfs wanneer het risico op echo groot is, bijvoorbeeld tijdens een telefoongesprek.

Herlaadbare hoortoestellen

Sommige hoortoestellen bieden ingebouwde batterijen met energieopslag. Deze worden dus herlaadbaar. Plaats ze gewoon een nacht in hun oplader voor een hele dag batterijduur. Praktisch en ecologisch, bevrijden deze herlaadbare hoortoestellen u van elke manipulatie van batterijen.

Waterdichte hoortoestellen

De nieuwe waterdichtings- en afdichtingstechnieken die worden op hoortoestellen toegepast zorgen voor permanente bescherming van essentiële componenten. Uw hoortoeslellen worden beter bestand tegen opspattend water, transpiratie en vocht. Ze moeten echter beschermd tegen wetomgevingen worden. U kunt er niet mee douchen!

Draadloze connectiviteit

Sinds een paar jaar, gebruiken de meeste hoortoestellen Bluetooth-technologie, waardoor het mogelijk is om verbinding te maken met een externe bron, zoals de telefoon, televisie of een hifisysteem. Hiermee wordt elk probleem van de synchronisatie of echo vermeden. De nieuwste hoortoestellen met deze functie werken zelfs met speciale 'mobile' applicaties. U kan dus alle instellingen van uw hoortoestellen rechtstreeks vanaf uw smartphone maken, afhankelijk van uw omgeving en situatie.

Al deze nieuwe technologiën stellen uw audioloog in staat om nauwkeurigere aanpassingen aan te brengen en het positieve effect van uw hoortoestellen in uw dagelijks leven te optimaliseren. En voor nog meer comfort kunnen de meeste van onze hoortoestellen op-maat gemaakte worden: een op maat gemaakte vorm voor meer comfort en een ruime keuze aan kleuren.

Bij Amplifon bieden we producten van de nieuwste generatie aan. Zo vinden we samen de beste oplossing in functie van uw levensstijl of esthetische wensen. We bieden een gratis proefperiode zonder verplichtingen aan. Wanneer u uw hoortoestellen gebruikt in het dagelijks leven, zal u het comfort ervan realiseren evenals die van de beschikbare opties.

Onze nieuwste technologische innovaties

De hoorapparaten van de nieuwste generatie zijn uitgerust met verschillende technologische functies, ontworpen om u zowel comfort als autonomie aan te bieden. Kom ze ontdekken in één van onze Amplifon-hoorcentra.
Ontdek onze nieuwste technologische innovaties