Klassieke hoortoestellen - appareils classique

Klassieke hoortoestellen

Het meest vertrouwde type hoortoestel is nog steeds het klassieke hoorapparaat. Dat bevindt zich achter het oor en stuurt door middel van een buisje (en eventueel een op maat gemaakt oorstukje) het geluid door naar de gehoorgang.

De evolutie van analoge naar digitale hoortoestellen

De klassieke digitale hoortoestellen van vandaag zijn niet langer vergelijkbaar met hun grote, niet bepaald stijlvolle voorgangers die men nog wel eens ziet bij familieleden of kennissen op leeftijd. Ook dit type hoortoestel is er zowel op technologisch vlak als op vlak van design sterk op vooruitgegaan. Zo zien de huidige modellen er een stuk verfijnder uit, ondanks dat het nog steeds de grotere modellen zijn. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren.

De voordelen van klassieke hoortoestellen

De belangrijkste voordelen van dit type zijn dat ze het geluid meer kunnen versterken, gemakkelijk in te steken of uit te halen zijn, en dat ze een langere batterijduur hebben. Ook qua bediening en verbinding met accessoires lopen deze modellen niet achter en heeft u steeds meer mogelijkheden. 

Resound LiNX²Phonak Bolero

ReSound Enzo 3D

Binnen het gamma klassieke hoortoestellen zijn er types die bedoeld zijn voor mensen met een sterk tot zeer sterk gehoorverlies. Ze zijn in het algemeen ook iets groter dan het gemiddelde hoortoestel. De ReSound Enzo 3D is daarvan het nieuwste model. ReSound Enzo 3D
Krachtige versterking en meer controle. Ontdek Enzo 3D