image

Hoorapparaten en hoorhulpmiddelen

Hoorapparaten zijn vandaag meer dan ooit discreet en effectief, comfortabel om dragen, klein en licht. Ze combineren technologische prestaties en luistercomfort. Het aanbod aan hoorapparaten en accessoires, hoorhulpmiddelen en gehoorbescherming is zeer groot. Bij Amplifon weten we dat ook elke situatie uniek is. Een op maat gemaakte begeleiding is dus geen overbodige luxe. Wij bieden u daarom een persoonlijke en diepgaande begeleiding naar de hooroplossing die het best geschikt is voor uw  specifieke behoeften.

Hoortoestellen op maat

We zoeken samen met u naar de unieke klankkwaliteit die het best past bij uw levensstijl, uw voorkeuren en uw interesses. We zorgen ervoor dat onze innoverende hoortoestellen tot in de kleinste details zijn aangepast aan uw unieke situatie.
Ontdek ons assortiment

Onze hoorhulpmiddelen

Bij Amplifon zijn we voortdurend op zoek naar de voordelen van nieuwe hoortechnologieën om het leven van onze klanten makkelijker en aangenamer te maken. Onze experten selecteerden een ruim assortiment innovatieve accessoires voor een optimaal gebruiksgemak en met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Lees verder

Gehoorbescherming

Het gehoor is gevoelig. Het is belangrijk om er zorg voor te dragen. Water, chloor, harde geluiden, enz. kunnen het gehoor beschadigen of of vervelende bijgeluiden (oorsuizen, gepiep, ...) veroorzaken. Om uw oren te beschermen tegen geluidsagressie, draagt u best aangepaste gehoorbescherming.
lees verder