image

Gesprekken in groep

De oplossing voor elke sociale gelegeneid

Wie lijdt aan gehoorverlies en nog niet te rade is gegaan bij Amplifon, kan bij groepsgesprekken aanzienlijke hinder ervaren. Een combinatie van een slechte akoestiek, de afstand tot de gesprekspartner(s) en een luidruchtige omgeving maakt het voor mensen met gehoorproblemen haast onmogelijk om actief deel te nemen aan het gesprek.

Amplifon reikt u de middelen aan om elk groepsgesprek, elke werkvergadering en elke sociale bijeenkomst zonder moeite te volgen. Met accessoires als de RemoteMic mist u niets van het gesprek. Dit zijn kleine en subtiele draadloze microfoons die een oplossing bieden voor allerlei uitdagende luistersituaties én voor luisteren op afstand.

Onze draadloze microfoons brengen u tal van voordelen:

  • Draadloos = te positioneren in functie van het gesprek waaraan u wenst deel te nemen
  • Aanpasbaar volume
  • Reikwijdte tot 20 m
  • Makkelijk te gebruiken
  • Compatibel met radio, PC, laptop,...

In vergaderruimtes en omgevingen met een slechte akoestiek kan de combinatie van hoortoestellen met een externe draadloze microfoon de juiste oplossing bieden. De microfoon vangt de stem van uw gesprekspartner op en stuurt die door naar uw hoortoestellen. Zo blijft de essentie helder, zelfs van op afstand en wanneer er veel lawaai of ruis is.

                    

         ReSound Unite Multi Mic > 230,00€                            Phonak Remote Mic > 199,00€

Als u een demonstratie met onze draadloze microfoons wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde Amplifon-hoorcentrum.