image

Gehoorbescherming voor jacht en het schieten

Hoe beschermen tegen schoten?

Wist u dat een enkele opname onherstelbaar gehoorverlies kan veroorzaken? Geweerschoten, of ze nu op jacht zijn of een schotsessie, kunnen uw gehoor beschadigen. Het wordt daarom aanbevolen om uw oren te beschermen met oordopjes. Voor dit doel bestaat gehoorbescherming die speciaal ontworpen is voor deze activiteiten.

Gehoorbescherming voor jagers

Elke schot dat wordt afgevuurd, brengt u op het risico van permanente doofheid. Uw oren beschermen tijdens activiteiten zoals jagen beschermt u tegen de gaveren van te veel lawaai van vuurwapens. Gehoorbeschermers worden aanbevolen omdat ze het geluid van het geweer verminderen en tegenlijkertijd optimaal comfort bieden om uw favoriete activitei te oefenen. Het is ook een uitstekende keuze voor andere aciviteiten met gevaarlijk harde geluiden.

Of u nu een amateur- of professionele jager bent of een atleet die vuurwapens gebruikt, uw hoorsysteem moet beschermd worden. Elke opname die u maakt heeft een geluidsniveau van ongeveer 105 dB en het risico op gevolgen voor uw gehoor is erg belangrijk.

Gehoorbescherming voor de jacht worden beschikbaar op maat gemaakt door een indruk van uw gehoorgang te maken om u het comfort te bieden dat u nodig heeft tijdens de jacht. Ze blijven op hun plaats, ongeacht uw bewegingen. Ga naar een Amplifon gehoorcentrum om ze te ontdekken. U kunt ook een gratis hoortest uitvoeren en genieten van het kostbare advies van onze audioloog voor de bescherming van uw gehoor.