image

Gehoorbescherming schietsport en jacht

Gehoorbescherming bij schietsport en jacht

Wist u dat een enkel schot onherstelbaar gehoorverlies kan veroorzaken? Geweerschoten, of ze nu op jacht zijn of een schotsessie, kunnen uw gehoor beschadigen. Het wordt daarom aanbevolen om uw oren te beschermen met oordopjes. Voor dit doel bestaat gehoorbescherming die speciaal ontworpen is voor deze activiteiten.

Gehoorbescherming voor jagers

Elke schot dat wordt afgevuurd, brengt u op het risico van permanente doofheid. Uw oren beschermen tijdens activiteiten zoals jagen beschermt u tegen de gevaren van te veel lawaai van vuurwapens. Gehoorbeschermers worden aanbevolen omdat ze het geluid van het geweer verminderen en tegelijkertijd optimaal comfort bieden om uw favoriete activiteit te beoefenen. Het is ook een uitstekende keuze voor andere aciviteiten met gevaarlijk harde geluiden.

Of u nu een amateur- of professionele jager bent of een atleet die vuurwapens gebruikt, uw hoorsysteem moet beschermd worden. Elk schot die u maakt groot heeft een geluidsniveau van ongeveer 105 decibel en het risico op gevolgen voor uw gehoor is erg belangrijk.

Gehoorbescherming voor de jacht worden op maat gemaakt door een afdruk van uw gehoorgang te maken om u het comfort te bieden dat u nodig heeft tijdens de jacht. Ze blijven op hun plaats, ongeacht uw bewegingen. Ga naar een Amplifon gehoorcentrum om ze te ontdekken. U kunt ook een gratis hoortest uitvoeren en genieten van het kostbare advies van onze audioloog voor de bescherming van uw gehoor.