image

Gehoorbescherming op maat

Waarom kiezen voor gehoorbescherming op maat?

Voor gehoorbescherming op maat maakt de audioloog een afdruk van uw gehoorgang. Wat maakt dat deze oordoppen comfortabeler en efficiënter zij dan de standard oordopjes.

Het kan dus beter zijn om gehoorbescherming op maat te laten maken. Uw op maat gemaakte gehoorbescherming zal een perfecte pasvorm hebben waardoor ze optimaal kan functioneren. Als uw gehoorbescherming klaar is kunt u ze koment passen. We contreleren of ze uw oren goed afsluit met behulp van meetapparatuur die we speciaal hiervoor ontwikkelen. We weten dan 100% zeker of uw oren goed beschermd worden. Onze op maat gemaakte gehoorbescherming is ISO gecertificeerd wat betekent dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Amplifon oordoppen voor elke situatie

Geluid en lawaai komen in verschillende vormen en categorieën. Elke situatie vraagt om een andere aanpak, of in dit geval een andere filter.

·       Road: ontwikkeld voor piloten, karters en motorrijders. De filter dempt het verkeerslawaai, en u kunt ze perfect onder een helm dragen.

Gepersonaliseerde oordoppen Road > 129,95

·         Hobby: deze filter dempt het geluid van machines met harde geluiden, thuis of op het werk. Het oor wordt niet vlledig afgesloten zodat uw el gewoon kunt luisteren en praten.

·         Disco: op festival of bij een concert kunt u het geluidsvolume niet zelf bepalen. De oordopjes hebben een geluidsfilter waarmee voornamelijk de hoge tonen - die het schadelijkste zijn - gedempt worden. Muziek blijft zo goed hoorbaar.

·         Music and Pluggerz Music: deze filter is speciaal samengesteld voor muziekprofessionals. Hij beschermt tegen gehoorbeschadiging, maar het geluid behoudt dezelfde klankkleur.

Gepersonaliseerde oordoppen Music > 129,95

·         Travel: met Travel gunt u uw oren rust tijdens het stijgen en dalen. Ook filteren ze hinderlijke geluiden weg.

Gepersonaliseerde oordoppen Travel > 129,95

·         Sleep: met Sleep slaapt u heerlijk. Deze oordop filtert vervelende geluiden weg zonder het oor helemaal af te sluiten. En toch hoort u nog steeds alarmsignalen zoals de wekker. 

·         Hunt and shoot: gehoorbescherming is cruciaal tijdens de jacht of schietsport. Deze filters zwakken alle knalgeluiden af.

Gepersonaliseerde oordoppen Hunt & Shoot > 129,95

·         Swim: moet u voorzichtig zij met water in uw oor? Deze oordopjes sluiten uw oor waerdicht af. Ze zijn gemaakt van sterk en flexibel siliconenmateriaal dat ook na langere tijd dezelfde vorm houdt. Zo blijven uw oren altijd droog.

Gepersonaliseerde oordoppen Swim > 99,95