image

Gehoorbescherming op maat

Waarom gehoorbescherming op maat ?

Voor gehoorbescherming op maat maakt de audioloog een afdruk van uw gehoorgang. Wat maakt dat deze oordoppen comfortabeler en efficiënter zijn dan de standaard oordopjes.

Vaak is het dus beter om gehoorbescherming op maat te laten maken. Uw op maat gemaakte gehoorbescherming zal een perfecte pasvorm hebben waardoor ze optimaal kan functioneren. Als uw gehoorbescherming klaar is kunt u ze komen passen. We controleren of ze uw oren goed afsluit met behulp van meetapparatuur die we speciaal hiervoor ontwikkelden. We weten dan 100% zeker of uw oren goed beschermd worden.

Onze op maat gemaakte gehoorbescherming is ISO gecertificeerd, wat betekent dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Oordoppen voor elke situatie

Geluid en lawaai komt in verschillende vormen en categorieën. Elke situatie vraagt om een andere aanpak, of in dit geval een andere filter.

  • Road: ontwikkeld voor piloten, karters en motorrijders. De filter dempt het verkeerslawaai en u kan ze perfect onder een helm dragen.
  • Hobby: deze filter dempt het geluid van machines met harde geluiden, thuis of op het werk. Het oor wordt niet volledig afgesloten zodat u wel gewoon kan luisteren en praten.
  • Disco: op een festival of bij een concert kan je het geluidsvolume niet zelf kan bepalen. De oordopjes hebben een geluidsfilter waarmee voornamelijk de hoge tonen - die het schadelijkst zijn - gedempt worden. Muziek blijft zo goed hoorbaar.
  • Music en Pluggerz Music: deze filter is speciaal ontwikkeld voor muziekprofessionals. Hij dempt alle frequenties van de muziek evenveel, waardoor je beschermd bent tegen gehoorbeschadiging, maar het geluid toch haar kwaliteit en klankkleur behoudt.
  • Travel: Met Travel gunt u uw oren rust tijdens een lange reis. De oordopjes maken de drukveranderingen geleidelijker tijdens het stijgen en dalen. Ook filteren ze hinderlijke geluiden weg.
  • Sleep: Met Sleep slaapt u heerlijk. Deze oordop filtert vervelende geluiden weg zonder het oor helemaal af te sluiten. En toch blijft u nog steeds alarmsignalen zoals de wekker horen.
  • Hunt en shoot: Gehoorbescherming is cruciaal tijdens de jacht of schietsport. Deze filters zwakken alle knalgeluiden af en zorgen ervoor dat geritsel in het struikgewas nog hoorbaar blijft.
  • Swim: Moet u voorzichtig zijn met water in uw oor? Deze oordopjes sluiten uw oor waterdicht af. Ze zijn gemaakt van sterk en flexibel siliconenmateriaal dat ook na langere tijd dezelfde vorm houdt. Zo blijven uw oren altijd droog.

 

Gehoorbescherming voor concerten en festivals

Festivals of concerten zijn het ideale moment om u onder te laten dompelen in pompende beats, exotische ritmes of stevige gitaren in het bijzijn van vrienden.
Lees verder