• Ma : 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  Di : 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  Wo: 9:00 - 12:30 & Op afspraak
  Do : 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  Vr : 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:30
  Za : Op afspraak
  * Iedere klant krijgt een persoonlijke aanpak, daarom vragen we steeds om op voorhand een afspraak te maken.

Amplifon Hoorcentrum Kapellen

Amplifon specialiseert zich in het aanbieden van kwalitatieve hooroplossingen op maat. Daarom vindt u bij ons steeds de beste hoorapparaten van hoge kwaliteit. Deze worden op maat van uw persoonlijke situatie afgestemd en dit zo vaak als nodig is om uw gehoor en ook uw levenskwaliteit optimaal te maken.

 

In het Amplifon Hoorcentrum in Kapellen kunt u bij onze audiologen terecht voor:

 • Hoogopgeleide en getrainde audiologen die u met raad en daad bijstaan.
 • Een gratis en vrijblijvende gehoortest.
 • Advies over uw gehoor en hoe het te verbeteren.
 • Gratis uittesten van een hoorapparaat.
 • Onderhoud en herstellingen van uw hoorapparaten.
 • Gehoorbescherming: Oordoppen in standaardmaat of op maat.
 • Accessoires om uw gehoor naar een nog hoger niveau te tillen.

 

Hoe kunt ons hoorcentrum bereiken?

Met de auto: Er zijn verschillende parkings rond het hoorcentrum. Je kan een overzicht terugvinden op: www.beleefkapellen.be/bereikbaarheid of www.kapellen.be/parkeren. De dichtstbijzijnde parkings zijn parking Marktplein en parking Promenade (betalend). 

 • Van parking Marktplein kan je via een voetgangersstraatje naar de Bevrijdingslei. Het hoorcentrum bevindt zich op de hoek van de Bevrijdingslei en de Antwerpsesteenweg. Opgepast donderdagvoormiddag is het markt op het Marktplein van 8.30u tot 12.30u en kan hier niet geparkeerd worden. 
 • Parking Promenade is de parking van het shoppingcentrum van Kapellen. Deze parking is betalend. Neem de lift van de parking naar het shoppingcentrum en neem de uitgang Antwerpsesteenweg om naar het hoorcentrum te gaan (gang naast Blokker). Het hoorcentrum bevindt zich aan de overzijde van de straat. 
 • Voor de mensen die slecht te been zijn, kan er ook geparkeerd worden in de Bevrijdingslei. Er zijn twee plaatsen voorzien voor kort parkeren (15 minuten met parkeerschijf) in het begin van de straat. In de eerste helft van de straat kan je verder 2u gratis parkeren met parkeerschijf, in de tweede helft van de straat dien je geen parkeerschijf te plaatsen. 

 

Bus: De dichtsbijzijnde halte is Halte Kapellen Dorp. Hier stoppen lijnen 650, 670, 720, 780, 781. Je kan het hoorcentrum zien vanaf de bushalte (1 minuut wandelen).

Trein: Het treinstation Kapellen bevindt zich op 5 minuten wandelen van het hoorcentrum. Hier stoppen de treinen van Essen naar Puurs, van Essen naar Charleroi-Zuid en van Charleroi-Zuid naar Essen. 

 

Bent u reeds klant?

Dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 11u en 12u zonder afspraak bij ons terecht voor zaken zoals het schoonmaken van uw apparaten of kleine reparaties.

 

 

Reserveer uw afspraak bij Amplifon hier online of bel tijdens de kantooruren het gratis nummer 0800-94 231. (maa - vrij 9.00-18.00)